Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Chestionarele auto online pentru obtinerea permisului de conducere garanteaza succesul viitorilor soferi (P)

Chestionarele auto online pentru obtinerea permisului de conducere garanteaza succesul viitorilor soferi (P)

Obtinerea permisului auto implica sustinerea unei probe teoretice si mai apoi, parcurgerea unei probe practice, pentru care cursantii trebuie sa se pregateasca temeinic.Scoala de soferi DriveSchool.ro este formata dintr-o echipa de specialisti, dedicati activitatilor de predare a cunostintelor practice si teoretice, ce le recomanda tuturor celor ce doresc obtinerea permisului sa completeze cat mai multe chestionare auto direct in mediul online .

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Obtinerea permisului auto implica sustinerea unei probe teoretice si mai apoi, parcurgerea unei probe practice, pentru care cursantii trebuie sa se pregateasca temeinic.

Scoala de soferi DriveSchool.ro este formata dintr-o echipa de specialisti, dedicati activitatilor de predare a cunostintelor practice si teoretice, ce le recomanda tuturor celor ce doresc obtinerea permisului sa completeze cat mai multe chestionare auto direct in mediul online .

Recomandarilor instructorilor auto Driveschool.ro pentru pregatirea sustinerii probei teoretice

Majoritatea cursantilor care se inscriu pentru obtinerea permisului de conducere sunt nerabdatori si fascinati sa inceapa orele de condus – pregatirea pentru sustinerea probei practice.

Mecanismul pregatirii pentru orele de condus este practicat altfel la scoala de soferi DriveSchool: cursantii trebuie sa participe la orele de legislatie, sa invete elementele esentiale din structura unui autovehicul si sa urmeze sfaturile instructorului care ii va indruma pe toata perioada de invatare.

Instructorii recomanda:

  • Prezenta la cursurile de Legislatie organizate in cadrul scolii;
  • Cursantii trebuie sa se prezinte odihniti pentru efectuarea orelor practice de condus;
  • Achizitionarea materialelor auto necesare: Codul rutier si regulamentele auto;
  • Completarea frecventa de chestionare auto; Driveschool faciliteaza accesul la aceste materiale prin integrarea lor pe website-ul companiei;
  • Cunostintele teoretice sunt verificate in timpul orelor practice, astfel ca este important pentru cursanti sa parcurga si sa aplice informatiile in pararel;
  • Adresati toate intrebarile pe care le aveti si clarificati nelamuririle cu instructorul care va monitorizeaza.

Ce implica sustinerea examenului de permis auto?

Pentru obtinerea permisului de conducere, toti candidatii trebuie sa urmeze cursurile unei scoli de conducere, instruire care se imparte pe doua activitati:

  • Asimilarea informatiilor teoretice: legislatie si notiuni elementare de mecanica;
  • Dobandirea abilitatilor practice de a sofa.

Pentru ambele activitati ce determina obtinerea permisului de conducere, cursantii trebuie sa mentina o atitudine implicata, pozitiva si motivata: pe langa pregatirea oferita de instructorii DriveSchool.ro, este nevoie de parcurgerea partii teoretice, prin alcatuirea unui plan de invatare:

 

  • Completarea zilnica de chestionare auto contribuie la obtinerea punctelor necesare pentru a putea sustine si proba practica;
  • Asimilarea corecta a cunostintelor de Legislatie asigura usurinta parcugerii probei practice.

In ce consta examenul de obtinere a permisului de conducere?

La finalizarea cursurilor, cursantii se vor inscrie pentru a sustine examenul teoretic, care contine 26 de intrebari, fiind necesar un minim de 22 de puncte pentru a putea trece in cea de-a doua etapa: sustinerea probei practice.

Obtinerea unui punctaj sub 22 de puncte inseamna consturi suplimentare pentru reinscrierea la examen, timp pierdut, amanarea obtinerii permisului de conducere si nu de putine ori, demoralizarea candidatilor.

De aceea, instructorii scolii DriveSchool le recomanda cursantilor implicarea totala pe toata durata perioadei de invatare, fiind foarte importanta aprofundarea materiei si parcurgerea tuturor chestionarelor auto, disponibile pe site si accesibile pe de orice device (PC, notebook, tableta, telefon).

Experienta obtinerii permisului de conducere cu DriveSchool.ro

Experienta vasta a instructorilor in conducerea autovehiculelor dar si abilititatile unice de impartasire a cunostintelor practice si teoretice plaseaza scoala de soferi DriveSchool.ro printre cele mai apreciate scoli din Bucuresti.

Instructorii DriveSchool.ro sunt implicati in fiecare caz pe care il preiau: comunicarea profesor-cursant este cea mai importanta, la baza acesteia stand increderea cursantilor de a clarifica ce nu au inteles, precum si motivatia de a se mobiliza sa studieze cat mai mult acasa, prin completarea continua de chestionare auto.

Metodele de predare sunt adaptate cursantilor, iar abordarea acestora este intotdeauna cea care li se potriveste.

Pentru inscrieri, teste gratuite si informatii suplimentare, accesati site-ul companiei: driveschool.ro

Date de contact

Telefon: 0371.139.153 / 0722.579.160

E-mail: [email protected]

Comentarii

loading...