14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăGDPRE-Camere.ro - Camere de supraveghere ascunse - Sisteme de siguranta inteligente care...

E-Camere.ro – Camere de supraveghere ascunse – Sisteme de siguranta inteligente care asigura monitorizarea discreta (P)

Instalarea unor camere de supraveghere ascunse este de multe ori mai mult decat utila si necesara, cu precadere in interior, pentru supravegherea permanenta in mai multe situatii diferite: monitorizarea activitatii angajatilor in timpul orelor de lucru (orele de venire si de plecare, existenta dovezilor in cazul conflictelor ce pot surveni etc), monitorizarea traficului rutier, monitorizarea locuintelor personale (copii si batrani aflati in grija, supravegherea bonelor, menajerelor etc).

Montarea acestor camere de supraveghere ascunse asigura totodata si protectia permanenta a angajatilor si asigura dovezile necesare identificarii faptasilor unor acte de vandalism, furturi, jafuri si atacuri.

Camere de supraveghere ascunse si accesorii aferente – Importanta supravegherii video intr-o societate moderna

Exista diferite situatii specifice si probleme ale societatii prezente care impun montarea unor camere video, la vedere sau ascunse, in functie de situatiile respective.

Spre exemplu, aglomeratia din trafic determina multe persoane sa reactioneaza impulsiv, iar circularea cu viteza mare nu este caz izolat. Prin urmare, gratie descoperirilor, imbunatatirii tehnologiei existente in domeniul video si supraveghere, monitorizarea se poate realiza prin amplasarea la vedere sau intr-o maniera discreta a unor camere de supraveghere video interior sau exterior.

Beneficiile instalarii unor camere de supraveghere ascunse:

           – Monitorizarea copiilor in timp ce dumneavoastra sunteti la munca sau plecati din localitate. Sistemele performante permit supravegherea permanenta si urmarirea in timp real a imaginilor preluate de camerele de supraveghere interior.

Exista familii care folosesc tocmai acest tip de camere de supraveghere ascunsa, pentru ca cei mici sa nu fie tentati sa le defecteze. In acest caz, parintii beneficiaza de ambele avantaje oferite: monitorizarea copiilor si securizarea locuintei.

Prin urmare, o masura excelenta pentru ca parintii ce lucreaza mult  sa fie siguri ca micutii sunt bine, precum si pentru persoanele care au in grija lor persoane varstnice;

          – Monitorizarea traficlui rutier: in cazul unui accident, dovezile preluate pot fi vizualizate pentru stabilirea exacta a modul in care s-au intamplat actiunile, mai ales in cazul in care nu exista martori;

          – Existenta dovezilor ajutatoare la identificarea infractorilor in cazul unui jaf;

          – Reducerea costurilor de asigurare a proprietatilor, prin instalarea de camere de supraveghere ascunse, alaturi de un sistem de alarma si un contract de colaborare cu o firma de paza si protectie.

          – Verificarea si imbunatatirea performantelor angajatilor: sistemele de supraveghere nu sunt menite sa incomodeze in vreun fel prin prezenta lor, inregistrarile fiind vizualizate doar la nevoie.

          – Prin urmare, in unele corporatii este nevoie de eficientizarea procesului de identificare punctelor vulnerabile ale personalului, iar supravegherea video este una dintre metodele usor de implementat, beneficiile fiind multiple.

In concluzie, montarea unor camere de supraveghere ascunse sau la vedere inseamna eficientizarea procesului de monitorizare si chiar evitarea savarsirii actelor de vandalism, a injuriilor la adresa personalului, a jafurilor si a pierderilor si daunelor cauzate de acestea, precum si existenta dovezilor in cazul unor evenimente neplacute, ce nu pot fi stopate la timp.

Produsele din categoria camere de supraveghere ascunse pot fi vizualizate usor, ca de altfel si alte produse si accesorii din catalogul companiei specializate in securitate – Polites Online SRL, reprezentat de magazinul online:

www.e-camere.ro

Puteti consulta informatiile furnizate de profesionistii E-camere.ro prin intermediul blogului, acestia asigurandu-se ca transmit clientilor ultimele noutati in domeniu.

Intrebari, comenzi si detalii puteti obtine trimitand un mail sau apeland telefonic departamentul tehnic sau departamentul de vanzari.

Date de contact

Pentru vanzari/detalii comenzi:

Telefon: 0767.390.475

Mail: vanzari@e-camere.ro

Pentru suport tehnic:

Telefon: 0765.487.387

Mail: suport@e-camere.ro

Cele mai citite

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede prelungirea limitării adaosului comercial la alimentele de bază până la finalul anului 2024

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului 5/2024 pentru modificarea şi completarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...
Ultima oră
Pe aceeași temă