Utilizatorii de trotinete electrice promit să respecte regulile de circulație

Utilizatorii de trotinete electrice promit să respecte regulile de circulație

Utilizatorii de trotinete electrice au primit noţiuni de bază despre deplasarea în siguranţă pe trotinetă, despre parcarea corectă și responsabilă și despre utilizarea în mod corect a aplicației Lime.

Mihai Diac 0 comentarii

În cadrul Academiei Lime „First Ride”, organizată în Parcul Regele Mihai I (Parcul Herăstrău), echipa Lime din România a interacționat cu utilizatorii de trotinete electrice.

Acestora li s-au prezentat noţiuni de bază despre deplasarea în siguranţă pe trotinetă, despre parcarea corectă și responsabilă precum și despre utilizarea în mod corect a aplicației Lime.

Cei peste 60 de utilizatori prezenți au semnat un angajament intitulat „Respect the Ride” şi au primit o cască de protecție Lime și un voucher pentru o călătorie gratuită prin oraş. Printre regulile incluse în acest angajament se numără utilizarea căştii de protecție în timpul călătoriei, purtarea hainelor sau a accesoriilor reflectorizante pe timp de noapte, evitarea parcării pe trotuare, în zonele pietonale și în staţii de autobuz, precum și respectarea tuturor regulilor de trafic şi a limitelor de viteză.

Academiile „First Ride” sunt evenimente care fac parte din campania educaţională globală Lime privind siguranţa, urmând să fie planificate şi alte astfel de întâlniri.

Comentarii

loading...