Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Contracția cea mai puternică s-a înregistrat în categoria vehiculelor de transport persoane, unde scăderea din ultima săptămână din martie este de aproape  80%

Contracția cea mai puternică s-a înregistrat în categoria vehiculelor de transport persoane, unde scăderea din ultima săptămână din martie este de aproape 80%

Vânzările de roviniete au scăzut cu 25% săptămâna trecută

Vânzările de roviniete au înregistrat în luna martie o reducere cu 10% iar în ultima săptămână a lunii martie (22-28 martie), scăderea a fost de 25%, pe fondul stării de urgență și măsurilor implementate de autorități.

Rl online 0 comentarii

 Dacă la categoria vehiculelor de transport persoane, scăderea din ultima săptămână din martie este de aproape 80%, dinamica pentru autoutilitare și transport marfa a fost de 15%. Pentru categoria autoturismelor, scăderea la nivelul aceleiași perioade  a fost de 40%, potrivit datelor extrase din platforma Scala Assistance, distribuitor autorizat CNAIR, care operează și platforma online de vânzare de roviniete Roviniete.ro

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat zilele trecute că valabilitatea rovinietei nu se prelungește automat în perioada stării de urgență, întrucât aceasta nu se încadrează în categoria "documentelor eliberate de autoritățile publice". Astfel, cei care sunt nevoiți să călătorească între orașe în această perioadă, fie că sunt persoane fizice sau transportatori de marfă sau persoane, trebuie să se asigure că au rovinietă valabilă, pentru a evita amenzile emise automat prin sistemele de monitorizare.

Cu toate acestea, urmare a îndemnului de a evita deplasările, alături de reducerea activității comerciale în majoritatea sectoarelor economice, numărul rovinietelor emise după declanșarea stării de urgență s-a redus constant pe tot parcursul lunii martie.

La punctele fizice de vânzare a rovinietelor prin sistemul dezvoltat de Scala Assistance, în primele două săptămâni din martie s-au înregistrat creșteri ușoare (10% și respectiv 6%) față de aceleași perioade ale 2019. Ultimele două săptămâni au adus însă scăderi considerabile, de 15% în săptămâna 15-21 martie și respectiv 33% în săptămâna 22-28 martie.

Scăderea numărului de roviniete emise la punctele de vânzare fizice este firească în contextul distanțării sociale și eliminării deplasărilor fără urgență. În online înregistrăm o stagnare (variații sub ±3%), care semnalează o migrare parțială din offline, cât și nevoia oamenilor de a rămâne pregătiți pentru urgențe. Este îngrijorătoare tendința de contracție pe segmentul business, adică pentru vehiculele de transport marfă, unde nu există încă măsuri restrictive – declară Florin Țîra, Director General Adjunct Scala Assistance.

Florin Țîra

Achiziție contactless pentru roviniete

Echipa Scala Assistance, distribuitor autorizat CNAIR, lucrează la distanță în această perioadă, pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului online de emitere a rovignetei, taxei de pod și celorlalte servicii.

Susținem distanțarea socială, dar știm că anumite categorii profesionale trebuie să își continue activitatea, iar în acest caz recomandăm achiziționarea online, care elimină contactul direct, cozile și hârtiile. Rovinieta poate fi emisă contactless pe platforma www.roviniete.ro, pentru toate categoriile de automobile și vehicule de transport, adaugă Florin Țîra.

Platformele online www.roviniete.ro și www.taxadepod.ro funcționează în parametrii obișnuiți, iar serviciul de suport continuă să răspundă la telefoane și să trateze întrebările și solicitările pe care le adresează cei nevoiți să plece la drum.

 

 

 

Citește totul despre:

#roviniete #achizitii online

Comentarii

loading...