15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleVara asta se poartă Zevo - atât ca accesoriu cât și piesă...

Vara asta se poartă Zevo – atât ca accesoriu cât și piesă statement

Pentru că orice iubitoare de frumos și adeptă a lumii modei vrea să fie mereu la curent cu tot ce apare nou, vara aceasta se poartă Zevo! Gențile pot fi deseori doar accesorii care completează o ținută, dar pot avea și rol de piese statement, centrale.

În fiecare nou sezon apar noi vedete în materie de genți care acaparează lumina reflectoarelor. În special apar noi stiluri, culori și modele preferate. Chiar și anul acesta totuși se dovedește faptul că unele modele rămân oldies but goldies, precum gențile negre sau cele din piele, în general. După toată această iarnă lungă și plină de accesorii închise la culoare, unele fără personalitate, este timpul să luminăm totul în jur deoarece vara face loc aerului proaspăt și genților cât mai colorate!

Zevo este acel brand și producător de genți din piele naturală care se pliază atât pe dorințele femeilor cât și pe trendurile actuale, astfel încât să creeze rețeta completă în materie de genți, pentru fiecare anotimp.

 

Un nou anotimp, o nouă geantă Zevo

Viața este prea scurtă pentru a avea outfit-uri basic în fiecare zi, care pot fi confundate cu ale altor persoane din jur. Fiecare zi poate fi motiv de sărbătoare și poți merge prin viață încrezătoare, la braț cu geanta Zevo. Dacă atunci când ești în parc și ar fi nevoie să îți descrii ținuta pentru ca cineva să te recunoască și descrierea ta se potrivește cu a altor două persoane din jur, înseamnă că este o problemă.

Este costisitor să actualizezi mereu garderoba și să schimbi fiecare articol vestimentar, dar geanta poate fi acel element care te scoate din tipar și te aduce în top. Zevo este pentru fiecare femeie în parte. Este acel brand care a înglobat orice tip de personalitate și fiecare dorință într-o geantă care exprimă aceste lucruri și dorința de a fi diferit. Dacă și tu ești genul care vrea să iasă din rând și să ajungă acolo unde și-a propus fără să fie copia fidelă a altor persoane, schimbarea începe de la atitudine, iar atitudinea o poți schimba cu ajutorul accesoriilor și vestimentației.

Pentru fiecare anotimp există cel puțin câte o geantă Zevo potrivită. Mai mult decât atât, pentru fiecare eveniment sau stil vestimentar adoptat, gențile Zevo sunt cele care pot sta la brațul tău în orice situație. Acestea exprimă stil cu fiecare cusătură atent lucrată și fiecare culoare cu adevărat vizibilă în mulțime. Pielea naturală din care sunt create adaugă un plus atât din punct de vedere a calității cât și aspectual. Aceste genti de dama sunt create din pasiune pentru frumos și din dorința de a oferi clientelor ceea ce își doresc.

 

Genți  Zevo potrivite în funcție de ocazie

Fiecare eveniment din această vară necesită o ținută pe măsură și bineînțeles nelipsita geantă Zevo. În funcție de eveniment, sunt unele variante de genți care ar putea fi potrivite și ar putea fi un punct de pornire în vederea outfit-ului.

1.Geanta pentru o ieșire de seară în oraș: Gențile Mariela, tip poștaș pot fi piesa centrală a unei ținute office, lejere de ieșire în oraș. Un costum bleu sau chiar albastru închis alături de această geantă în nuanța bleu, la fel ca un cer senin poate fi o alegere cu adevărat impresionantă.

2.Geanta pentru ținutele elegante, puternice cromatic: Orice rochie sau costum de o culoare puternică precum roșu poate fi accesorizată cu o geanta dama neagra. În aceste situații gențile Zevo negre sunt variantele potrivite deoarece mențin stilul elegant, fără să încarce ținuta prea mult.

3.Geanta pentru fiecare zi de birou: Indiferent de locul de muncă orice femeie are ca aliat o geantă pentru că aceasta cuprinde toate elementele necesare unei femei într-o zi. În acest caz, gențile office sunt cele potrivite deoarece au mai multe compartimentări și sunt suficient de încăpătoare. Culoarea și modelul diferă aici de preferințe și stil vestimentar adoptat.

Toate aceste modele de genți, alături de multe altele, precum și rucsacuri sau încălțăminte poți găsi pe site. Fiecare model te poate uimi cu măiestria cu care a fost creat și atenția la detalii. Alege Zevo pentru genți calitative și aspectuoase!

Contact:

0721 570 026

office@zevo.ro.

 

 

 

 

Cele mai citite

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...
Ultima oră
Pe aceeași temă