15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleVedeta săptămânii: Andreea Perju

Vedeta săptămânii: Andreea Perju

PROFESIE

Ce mai pregătești acum? Care este următoarea provocare profesională?

Pregătesc zi de zi câte ceva. Am filmat un mediu- metraj, aștept să văd rezultatul final, mă ocup de Arezzo Ristorante, pe 15 august am intrat în vacanță și pregătim intens meniul de toamnă, mă ocup destul de mult și de bucățica de social media și mai am câteva proiecte care încă sunt în stadiul de discuții.

 

Cum arată o zi din viața ta?

O zi din viața mea începe, în general, între 6.30-7 și se termină undeva după miezul nopții. În prima parte a zilei mă ocup de fetițe și de tot ce înseamnă aprovizionarea propriului restaurant, iar seara merg la diferite evenimente. Am perioade în care am filmări și atunci lucrurile se împart între casă, filmări, restaurant. În weekend-uri diversificăm, cât putem de mult,  programul și petrecem, de obicei, în familie.

 

Care este cea mai importantă lecție învățată din toți anii de televiziune?

Sunt multe lecții învățate și multe peste care voi da și de acum înainte. Consider că învățăm zi de zi și e nevoie doar să fim atenți în jur. Am învățat că e nevoie ca eu să îmi fac treaba cu seriozitate și pasiune și să respect întreaga echipă pentru că împreună suntem un tot.

 

Ce te vezi făcând peste 10-20 de ani?

La această întrebare nu mă văd răspunzând pentru că nu știu ce să îți spun. Mă bucur de prezent și nu îmi fac planuri pe termene lungi. Peste 10-20 de ani vreau să fiu sănătoasă, să le văd pe fetițe mari și sunt sigură că Doamne-Doamne are un plan și pentru mine.

 

TIMP LIBER

Care este activitatea de weekend preferată?

Cel mai mult îmi place să ies cu fetițele să ne plimbăm cu bicicletele, respectiv trotineta mea. Nu știu să merg cu bicicleta, așa că am ales trotineta ca să pot ține pasul cu ele. Îmi place să mă trezesc mai târziu decât de obicei, să citesc și să mă uit la filme.

 

Ai un loc preferat din oraș?

Cel mai bine mă simt în restaurantul meu.

 

Unde ieși cu prietenii sau cu familia?

În diverse locuri. De exemplu, într-un weekend am ieșit să ne plimbăm cu mașinuțele prin munți. A fost wow. Fără semnal la telefon, noi am condus mașinuțele și frumusețea munților cu adrenalina au dat rezultatul dorit. Așa că turul care se numește Marconi X Tour ne-a dat pe spate. Căutăm să ne bucurăm – atât unii de ceilalți, cât și de locuri și experiențe noi.

 

Ce gen de film preferi și care a fost cel mai recent film vizionat?

Prefer filmele vechi și, mai nou, am început să urmăresc seriale. Ultima serie este „Peaky Blinders”, iar ultimul film se numește „Calibre” („Calibru” în română), un film nu foarte comercial, dar cu un mesaj interesant despre ce hotărâri putem lua într-o fracțiune de secundă doar pentru că viața ne pune în situații-limită.

 

STIL & DIETĂ

Cum ți-ai defini stilul vestimentar?

Cred că smart casual, uneori elegant. Îmi place să mă îmbrac feminin.

 

Cum te îmbraci în viața de zi cu zi?

Am multe rochițe, fustițe, pantaloni scurți, body-uri. Depinde unde mă duc, însă orice aș alege, important e să mă simt bine și să fiu împăcată cu alegerea.

 

Cine sau ce te inspiră?

Mă inspiră Victoria Beckham. De ani de zile o urmăresc și îmi place foarte mult.

 

Cel mai purtat obiect vestimentar din garderobă?

O rochiță de la Naiv Clothing. Am hotărât să îmi fac același model de rochie, dar cu imprimeuri diferite, doar pentru că am realizat că îmi place foarte mult și am purtat-o de multe ori.

 

Care ar fi tendințele pe care le-ai încerca în această vară?

Nu prea țin cont de tendințe. Mie dacă îmi place ceva îmi cumpăr și port, dacă nu, nu. Nu mă omor după ce se poartă. Aproape din fiecare val de tendințe găsesc și ceva pe gustul meu, dar nu acesta este scopul.

 

Cum arată meniul tău zilnic?

Fiind un om mereu pe drumuri, din păcate nu reușesc să am un meniu și o rutină zilnică de masă. Din toamnă sper să devin mai atentă cu acest aspect. Nu am ținut diete niciodată și nici nu mi-am pus restricții. Mănânc cam ce mi-e poftă.

 

Care este desertul preferat?

Înghețata de fructe. Pot mânca zi de zi și nu mă satur niciodată.

 

FAMILIE

Care este secretul unei căsnicii de durată?

Nu cred că există un secret. Cred că relațiile nu seamănă între ele, de aceea nu cred în „secrete”. Probabil că oamenii stau împreună, mai mult sau mai puțin, în funcție de maleabilitatea și înțelepciunea pe care reușesc să le aibă în anumite momente de tensiune sau de răscruce ale relației.

 

Cu cine seamănă fetițele tale? Ce au moștenit de la părinții lor?

Fetițele au puțin din fiecare. Mai mult de la mine și de la soțul meu și puțin de la fiecare dintre bunici. Personalitatea e a lor 100%, nu cred că se moștenește.

Cele mai citite

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...
Ultima oră
Pe aceeași temă