21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleVedeta săptămânii: Ela Crăciun

Vedeta săptămânii: Ela Crăciun

PROFESIE

Ce mai pregătești acum? Care este următoarea provocare profesională?

Viața mea profesională este într-o perioadă aglomerată, dar stabilă. Îmi împart timpul între emisiune și blog, iar de două ori pe săptămână vorbesc cu mămicile ascultătoare de radio Itsy Bitsy despre provocările sarcinii. Proiectele mele sunt provocări în sine și intenționez să merg mai departe în susținerea unor cauze la care țin foarte mult. Deocamdată nu pot spune mai mult, dar vă asigur că vor mai fi și alte surprize până la finalul anului. 

Cum arată o zi din viața ta?

Depinde ce zi este. Dacă sunt în timpul săptămânii, iar copiii au școală, ziua mea se împarte între activitățile celor mici, televiziune și școală. Acum, pentru că este vacanță, ne-am luat mai mult timp pentru a sta împreună cu ei. De multe ori îmi iau copiii cu mine dacă am de făcut o filmare. Îmi place foarte mult să îi implic în ceea ce fac pentru ca ei să înțeleagă job-ul meu și să ne putem petrece mai mult timp împreună. Seara este, din nou, timpul pentru familie. Încerc să nu renunț la o anumită rutină care ne face bine în comunicarea de acasă. 

Care este cea mai importantă lecție învățată din toți anii de televiziune?

Cred că cea mai importantă lecție este aceea că, oricât de frumos ar părea din afară acest domeniu, oricât de simplă pare viața unui om de televiziune, fără seriozitate și dedicare nu poți reuși. Eu sunt de mai bine de 11 ani în televiziune și cel mai frumos lucru pentru mine este că am reușit să cunosc oameni interesanți, povești de viață surprinzătoare din care m-am putut inspira. A reuși să ai o carieră de lungă durată ține de determinarea și seriozitatea pe care o aloci acestei meserii. 

Ce te vezi făcând peste 10-20 de ani?

Aș prefera să nu mă gândesc la cum voi îmbătrâni, dar, dacă trebuie să fac o proiecție, cred că mă văd alături de cei trei copii ai mei, în aceeași formulă ca și până acum. Din punct de vedere profesional, voi merge o dată cu schimbările și mă voi adapta. Indiferent de cum va arăta blogging-ul sau televizunea peste 10 ani, cu siguranță eu voi face ceea ce simt că trebuie să fac, iar asta va avea o strânsă legătură cu a informa oamenii. 

 

TIMP LIBER

 

Care este activitatea de weekend care îți place cel mai mult?

Zilele liniștite au devenit din ce în ce mai rare, chiar și în week-end. Sunt multe sâmbete și duminici în care programul nu mai este al meu, ci al nostru, deci trebuie să facem cât mai multe lucruri. Mie îmi place să merg la piscină cu Alesia sau să dăm o fugă până la Sinaia, dar nu mereu avem timp pentru așa ceva. Avem o familie mare, cu mulți preteni și rude de vizitat.  

 

Ai un loc preferat din oraș?

Nu pot spune că am un loc preferat. Depinde de ceea ce trebuie să fac și cu cine mă întâlnesc. Îmi place să mă plimb prin Herăstrău cu copiii și să caut oaze de liniște în locuri aparent aglomerate.  

 

Unde ieși cu prietenii sau cu familia?

Avem câteva locuri preferate unde ne simțim confortabil atunci când petrecem timpul în familie. În weekend-uri  luăm micul dejun la Rue du pain, apoi, de cele mai multe ori, mâncăm la prânz la un restaurant libanez. Eu sunt un mare fan al restaurantelor cu specific pescăresc, deci profit de orice ocazie să îmi conving prietenii să mergem la unul dintre ele.

 

Ce gen de film preferi și care a fost cel mai recent film vizionat?

Îmi plac comediile sau filmele romantice. Nu ratez niciun film animat pentru că merg la cinema cu cei mici și pot mărturisi că între timp au început să îmi placă și mie. Cel mai recent film văzut este „Mamma mia, here we go again”, pe care l-am așteptat cu nerăbdare. Acum câțiva ani am văzut și musicalul cu același nume la New York și mi-a plăcut extrem de mult. 

 

Ce planuri aveți pentru vara asta?

Abia ne-am întors din vacanță. Am fost în Grecia cu cei mici și cu prietenii. Probabil, vom mai merge câteva zile la munte, dar eu nu voi putea să mă deplasez prea departe în perioada imediat următoare.

 

STIL & DIETĂ

 

Cum ți-ai defini stilul vestimentar?

Stilul meu este unul casual, dar îmi place să improvizez. Nu sunt adepta unui stil  anume, dar cred că cel mai bun trend este cel care ți se potrivește. 

 

Cum te îmbraci în viața de zi cu zi?

Mă îmbrac relaxat, cu blugi sau rochii. În zilele în care sunt pe drum cu cei mici și alergăm prin parc stilul meu trebuie să se potrivească activităților din ziua respectivă. 

 

Cine sau ce te inspiră?

Stilul mi l-am definit singură, dar am și ajutoare. Irina Hartia mă sfătuiește pentru ținutele pe care le port la evenimente sau în emisiune. Este important pentru mine să îmi găsesc identitatea.

 

Cel mai purtat obiect vestimentar din garderobă?

Nu există un obiect vestimentar care să-mi lipsească dacă nu îl port. Am genți preferate sau pantofi pe care îi port câteva zile la rând. Toate țin de starea mea din ziua respectivă. Dacă mă simt veselă, mă voi îmbrăca cu ceva colorat, iar dacă este o zi înnorată, este posibil să îmi pun o pereche de blugi pentru că așa simt. La mine stilul este completat de cele mai multe ori de un accesoriu, cum ar fi o pereche de cercei sau un parfum care îmi setează dispoziția în ziua respectivă. 

 

Care ar fi tendințele pe care le-ai încerca în această vară?

Pentru mine nu mai există tendințe în vara aceasta, există haine care mă încap și în care mă pot deplasa comod. Pot spune însă că îmi plac rochiile pe corp pentru că îmi pun în evidență burtica și pot arăta că și viitoarele mămici sunt sexy. 

 

Cum arată meniul tău zilnic? Dar acum, când ești însărcinată?

Meniul meu zilnic nu s-a schimbat foarte mult de când sunt însărcinată. În general, sunt atentă la ceea ce mănânc și nu fac excese, iar în sarcină am fost și mai atentă la calitatea meselor mai mult decât la cantitatea acestora. În această perioadă am consumat multe fibre din legume și fructe, sucuri naturale pentru vitamine și proteine din porții mici de carne.  

 

Care este desertul preferat?

Nu am un desert preferat pentru că îmi plac absolut toate. Cititorii mei îmi cunosc deja slăbiciunea pentru toate prăjiturile. Este un răsfăț pe care pur și simplu nu mi-l pot refuza. Pasiunea mea pentru dulciuri m-a determinat să caut rețete sănătoase, în care pot înlocui zahărul normal cu green sugar sau să folosesc ingrediente naturale și sănătoase. Cei care se uită pe canalul meu de YouTube știu că postez destul de des astfel de rețete. 

 

FAMILIE

 

Cum te simți ca mamă ajunsă la numărul trei?

Sunt fericită și simt că familia mea este completă. A fost o sarcină dorită și așteptată, deci pot spune că acum sunt o mămică norocoasă. Un bebeluș ne va completa viața tuturor, iar cei mici abia așteaptă să îl cunoască. Ca blogger, este o ocazie minunată pentru mine să împărtășesc cu cititorii mei toate experiențele din sarcină. 

Ce sfaturi ai pentru mămicile care s-au oprit la un singur copil? 

Dragostea este aceeași pentru fiecare copil, indiferent dacă ai unul sau trei. Nu pot da sfaturi unei mame care nu vrea sau nu mai poate să facă un al doilea copil. Sunt multe femei de carieră care s-au oprit la un copil pentru a-i putea oferi acestuia tot timpul și dragostea. A fi mamă este minunat, dar nu este o condiție să ai mai mulți copii. Eu recunosc că am avut și disponibilitatea, și ajutorul necesar pentru a aduce trei copii pe lume și mă simt norocoasă. 

 

Care este secretul unei căsnicii de durată?

Nu există un secret sau o rețetă. Există doar comunicare, dorința de a fi alături de partenerul tău necondiționat și credința că, indiferent de cât de greu va fi, noi vom rămâne împreună. Cred că o relație frumoasă se poate construi dacă ambii paretneri își doresc acest lucru. Cred în iubirea până la adânci bătrâneți și încă mai plâng la filmele romantice cu happy end. Sunt o femeie care crede în toate valorile unei familii și le pune pe primul loc. Sunt sigură că alte cupluri longevive au secretele lor și ar fi minunat să putem afla care este acel unic ingredient care transformă o relație într-un parteneriat pe viață. 

 

Care sunt obiceiurile și tradițiile pe care le respectați în familia voastră?

Suntem o familie mare, prin urmare, tradițiile noastre sunt mai mereu legate de reuniunile care se petrec de sărbători. Crăciunul și Paștele sunt două dintre momentele pe care noi le petrecem în familie, respectând tradițiile. Ne place să mâncăm cozonacii făcuți de mama de Crăciun și nu aș renunța la ei pentru nimic în lume. Copiilor le place să desfacă darurile de la Moș Crăciun sub același brad, în fiecare an. Tradițiile sunt un factor de stabilitate într-o familie, iar noi le păstrăm pe ale noastre și ne bucurăm de ele în fiecare an. 

 

 

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă