7.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleVedeta săptămânii: Ilinca Vandici

Vedeta săptămânii: Ilinca Vandici

PROFESIE

 

Ce pregătești acum? Care este următoarea provocare profesională?

„FanArena“ este noua provocare pentru mine. Este cumva un teren pe care nu am mai pășit până în momentul de față, nu am mai prezentat o emisiune care să aibă legătură cu sportul, cu o competiție sportivă.

Eu am făcut talk-show foarte multă vreme în cariera mea și asta mă ajută. Acest proiect cred că mi se potrivește pentru că iubesc sportul extrem de mult și, fiind și fană înfocată „Exatlon“, chiar din primul sezon, consider că sunt „privilegiată“ având ocazia să cunosc concurenții, oameni apropiați ai acestora.   

 

Cum arată o zi din viața ta?

Este o îmbinare între familie și muncă, între viața personală și profesională. Prima parte a zilei o petrec acasă, alături de copil – ne jucăm, mâncăm împreună, îmi place să-l adorm… A doua parte a zilei o petrec la muncă, emisiunea începe la ora 17.00, dar avem și pregătiri premergătoare emisiei. Iar seara o dedic soțului, pentru că nu uit niciodată că datorită lui am minunea pe care mi-a dat-o Dumnezeu.

 

Ce te vezi făcând peste 10-20 de ani?

Dacă telespectatorii mă mai vor și mă mai iubesc, tot televiziune mă văd făcând! Este o dragoste pentru mine și cred că aceasta este calea ce mi-a fost sortită cumva. Mă regăsesc foarte mult în ceea ce fac, ador lumina reflectoarelor și iubesc să transmit energie pozitivă celor care mă urmăresc. Plec încărcată de energie pozitivă în momentul în care știu că a zâmbit cineva dincolo de micul ecran, că am lăsat ceva în urmă.

 

TIMP LIBER

 

Care este activitatea de weekend care îți place cel mai mult?

Sportul, pentru că în timpul săptămânii îmi este destul de dificil să-mi mai rup din timp și pentru activitatea sportivă, însă în weekend fac asta. Petrec cât mai mult timp cu bebe, pentru că de un an de zile aceasta este „activitatea“ care mă pasionează cel mai tare, și îmi mai place să merg la film și la teatru împreună cu soțul meu.

 

Ai un loc preferat din oraș?

Acasă este locul meu preferat! Acolo unde am toată energia, unde îmi țin familia aproape, acolo unde petrec timp cu cei dragi, acolo unde am momentele mele de regăsire și de liniște.

 

Unde ieși cu prietenii sau cu familia?

În diverse restaurante sau în Parcul Herăstrău, dacă este vară, pentru că ne place foarte mult să admirăm lacul și să respirăm un pic de aer curat.

 

Ce gen de film preferi și care a fost cel mai recent film vizionat?

Sunt o cinefilă înrăită, așa cum și în muzică am preferințe variate. Îmi place să înțeleg artistul și să-l apreciez pentru ceea ce face. La fel se întâmplă și în cinematografie, iubesc filmele de orice fel, de la SF-uri până la drame, mai puțin însă genul horror. Ultimul film pe care l-am văzut se numește „The Meg“.

 

STIL & DIETĂ

 

Cum ți-ai defini stilul vestimentar?

Casual, șic, glam, sport – variez și aici foarte mult pentru că în funcție de programul pe care-l am încerc să-mi adaptez ținuta.

 

Cum te îmbraci în viața de zi cu zi?

Dacă am o zi în care trebuie să „alerg“ mai mult prin oraș cu diverse treburi, atunci optez pentru o ținută relaxată, lejeră, mai mult sport. Dacă am o întâlnire, pot să fiu un pic șic, lady like. Dacă sunt în emisiune, și mă refer la „FanArena“, tot pe stilul sport, cool, șic mizez, iar la evenimentele de seară optez pentru stilul elegant.   

 

Cine sau ce te inspiră din punct de vedere vestimentar?

Mă las inspirată de foarte multe lucruri, dar nu pot defini dacă este inspirație sau mai mult informație. Urmăresc blogerițele de gen, conturile de modă etc. văzându-le și trecându-mi prin fața ochilor zi de zi, îmi este imposibil să nu rămân cu ceva.

 

Cel mai purtat obiect din garderobă?

O pereche de adidași. 

 

Care sunt tendințele pe care le-ai încercat în această vară?

În general, nu îmi schimb total garderoba sau stilul în funcție de tendințele pe care le impun designerii, revistele etc. Mizez întotdeauna pe lucrurile care îmi plac și mi se potrivesc, iar acestea se regăsesc, vrei, nu vrei, în tendințele fiecărui sezon. Ce am încercat în acest sezon a fost tot o pereche de sneackers, dintr-aceia mari, butucănoși, însă nu sunt genul meu și am renunțat la a-i mai purta. Sunt de principiul că nu tot ceea ce se poartă îți vine bine și, iată, acesta este cel mai bun exemplu. Am încercat, am văzut, nu mi se potrivește, și atunci am renunțat la modelul acela de încălțăminte, pur și simplu.  

 

Cum arată meniul tău zilnic?

Am un stil de viață sănătos de foarte multă vreme, și atunci lucrurile merg de la sine, natural, nu îmi gândesc zilnic meniul, pentru că deja este sedimentată toată informația. Dimineața mănânc ouă cu avocado și două felii de pâine integrală, la prânz mănânc carne cu salată, fie paste, fie orez cu carne, iar seara, întotdeauna o salată cu pește sau cu legume.  

 

Desertul preferat?

Milhojas (Mille-feuille, un fel de cremeschnit – n.r.)

 

FAMILIE

 

Care este secretul unei căsnicii fericite?

Pe lângă dragoste și iubire, care vin la începutul relației, pentru fiecare dintre noi, și care te leagă de omul alături de care trăiești, urmează respectul, înțelegerea, comunicarea. Din punctul meu de vedere, un lucru extrem de important este timpul pe care îl acordăm, într-un cuplu, unul altuia. Indiferent că ești mamă, ai carieră, și vorbesc acum din perspectiva strict personală, nu trebuie să uiți că ești și soție. Încă o dată mi se confirmă faptul ca noi, femeile, suntem de șapte ori femei, tocmai pentru că trebuie să avem grijă și de aceste „detalii“, să avem grijă de partenerul nostru. Trebuie să venim și noi cu inițiative, astfel încât să reușim să petrecem cât mai mult timp împreună, în doi, ca un cuplu.

 

Care sunt obiceiurile și tradițiile pe care le respectați în familie?

Micul dejun și cina, împreună cu familia, mi se par obiceiuri extrem de importante și chiar am să „lupt“ să menținem aceste obiceiuri și când mai crește Zian. Dimineața și seara sunt, de cele mai multe ori, singurele momente în care reușim să fim toată familia împreună. Dacă ne referim la sărbătorile de Paști și de Crăciun, respectăm toate tradițiile, ca orice român: înroșim ouă de Paști, mâncăm miel, de Crăciun tăiem porcul, facem sarmale… etc. 

 

Cum vi s-a schimbat viața de când aveți copil?

Ni s-a schimbat foarte mult! Noi nici „nu am apucat“ să stăm împreună foarte mulți ani, să ne savurăm la maximum iubirea, până să vină minunea în viața noastră… Eu și soțul meu avem și acum perioade în care ne regăsim, ne surprindem unul pe celălalt cu diverse lucruri, dar Zian ne-a maturizat foarte mult, ne-a responsabilizat foarte mult! În momentul de față el este punctul comun de interes pentru mine și Andrei, soțul meu. În jurul copilului nostru ne „strângem“, în jurul nevoilor lui suntem „activați“ împreună. Mi se pare că ne sudăm extrem de bine și de frumos.

 

Ce planuri aveți pentru toamna asta?

Îmi doresc să petrecem cât mai mult timp împreună, în familie, lucru foarte important pentru mine. S-ar putea ca din toamna aceasta să reîncepem cursurile de înot, pentru că am mai avut o tentativă, dar bebe fiind foarte mic (3 luni), nu a reacționat extrem de bine. Acum însă, pentru că tocmai a trecut vara, și l-am mai obișnuit un pic în piscină, cu apa, a dat semne că îi place foarte mult treaba asta… Drept urmare, vom face o nouă încercare pentru el. În iarnă, după sărbători, pregătim o vacanță într-o destinație exotică, în care vom merge doar noi doi, eu și Andrei.

 

 

Cele mai citite

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...
Ultima oră
Pe aceeași temă