13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleGALERIE FOTO Vedetele, în „pelerinaj” la Mecca parfumurilor

GALERIE FOTO Vedetele, în „pelerinaj” la Mecca parfumurilor

Noua gamă a fost adusă în exclusivitate în România de către Dubai Design Parfumuri & Oriental Fashion By Inas. Gazda evenimentului și propritara parfumeriei, Inas Abo Altaheen, spune că esențele sunt aduse din Mecca, cel mai sfânt dintre orașele musulmane.

Vedetele au încercat noile parfumuri și au asistat la o paradă a modei cu rochii orientale.  

Francisca Andreea Dulceanu, supranumită Kim Kardashian de România, este de părere că un parfum arăbesc este cu totul special. „Poți fi sigur că nu vei întâlni o aromă asemenatoare la alt parfum! Preferatele mele sunt cele care conțin oud, trandafir, mosk alb, ambră, vanilie și patchouli”, spune fosta concurentă de la X Factor.

 „În vacanțele noastre am călătorit mult în țări arabe. Am făcut shopping în cele mai mari bazaruri din lume, venind acasă cu tot felul de produse tradiționale, costume de belly dance și nu în ultimul rând, parfumuri! Parfumurile au fost mereu slăbiciunea mea, mai ales cele cu iz oriental. Atunci când am descoperit parfumurile aduse în România de Inas, le-am folosit imediat și am reușit să mă bucur de aroma orientală pe care o căutam de atâta timp. Sunt parfumuri de lux, rezistente, ce mă fac să mă simt ca o adevărată cadână pe scenă”, spune și cântăreața Deea Maxer.

Creatoarea de modă Sonia Trifan a început să colecționeze parfumuri arabesti anul trecut. „Am primit eu și soțul meu câte un parfum, cadou la nunta noastră. Și a fost dragoste la prima vedere, plus că avem amintiri legate de nuntă, amintiri care au legatură cu aceste mireseme arăbești… De anul trecut am început să-mi achiziționez câte un parfum, până am ajuns la 10 parfumuri… Și tot voi continua colecția… pentru că le ador.”

Și dansatoarea Ruxandra Dan recomandă parfumurile orientale: „Fie că sunt fresh, dulci sau puternice, ele te fac să te simți femeie, feminină, radiantă și vibrantă! Nu ai cum să nu întorci capul după o doamnă care poartă un parfum oriental!”

 

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă