13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyle"Venom" a stabilit un record de încasări la debutul în box office-ul...

“Venom” a stabilit un record de încasări la debutul în box office-ul nord-american

Producţia Sony este regizată de Ruben Fleischer şi îi are în rolurile principale pe Tom Hardy, Michelle Williams şi Woody Harrelson.

Filmul a depăşit musicalul “A Star is Born”, regizat de Bradley Cooper şi cu lady Gaga în rol principal, debut pe locul doi, care a generat încasări de 41,2 milioane de dolari. 

Filmul de animaţie “Smallfoot” (Warner Bros.) a coborât, în al doilea weekend de la premieră, pe poziţia a treia cu încasări de 14,9 milioane de dolari. Lungmetrajul, pentru care şi-au împrumutat vocile Channing Tatum şi LeBron James, spune povestea unui grup de Yeti care întâlneşte un om.

Comedia “Night School” (Universal) s-a clasat pe locul patru în box office-ul nord-american, generând încasări de 12,2 milioane de dolari. 

Lungmetrajul fantasy “The House With A Clock In Its Walls” (Universal), cu Jack Black şi Cate Blanchett în distribuţie, a coborât trei poziţii în top, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 7,2 milioane de dolari.

Comedia de acţiune “A Simple Favor” (Lionsgate), regizată de Paul Feig, cu Blake Lively şi Anna Kendrick în rolurile principale, a coborât patru poziţii în clasament, până pe şase, cu încasări de 3,4 milioane de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

Filmul horror “The Nun” (Warner Bros.-New Line) a coborât patru locuri în box office-ul nord-american – clasându-se pe poziţia a şaptea – după ce, în al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 2,6 milioane de dolari.

Un alt horror, “Hell Fest” (CBS Films), regizat de Gregory Plotkin, a coborât pe locul al optulea în top, cu încasări de 2 milioane de dolari.

Comedia “Crazy Rich Asians” (Warner Bros.) a coborât patru locuri în top, până pe nouă, după ce în al optulea weekend de la premieră a generat încasări de 2 milioane de dolari.

Filmul horror “The Predator” (Fox) a coborât două locuri, până pe zece, cu încasări de 900.000 de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă