Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fosta cântăreaţă şi actuala creatoare de modă Victoria Beckham a vizitat Kenya într-o călătorie de susţinere a unor proiecte caritabile.

Fosta cântăreaţă şi actuala creatoare de modă Victoria Beckham a vizitat Kenya într-o călătorie de susţinere a unor proiecte caritabile.

Victoria Beckham promovează boxul feminin în Kenya

Play Fosta cântăreaţă şi actuala creatoare de modă Victoria Beckham a vizitat Kenya într-o călătorie de susţinere a unor proiecte caritabile, printre care şi unul care promovează boxul feminin, au informat marţi mass-media locale citate de EFE, via Agerpres.

Florin Budescu 0 comentarii

Victoria Beckham, 43 de ani, a fost văzută în ultimele zile la Nairobi unde a aflat din sursă locală iniţiativele sprijinite de Sport Relief, un eveniment caritabil care se desfăşoară o dată la fiecare doi ani în Marea Britanie.

"Vina pentru care nu sunt prea bună o poartă pantalonii de blugi", a scris în glumă fosta componentă Spice Girls şi soţia fostului fotbalist David Beckham, într-un comentariu postat luni pe contul său de Instagram, în care este văzută practicând box alături de mai multe fete din Kenya.

În timpul vizitei sale ea a amintit că a sprijinit proiectele iniţiate de Sport Relief de peste un deceniu.

"Am fost prima oară într-o tabără din Peru în 2004'', a scris Victoria Beckham. "După 14 ani sunt aici în Kenya, vizitând proiecte comunitare care protejează, educă şi dau putere femeilor de toate vârstele", a comentat designera în declaraţii acordate postului local Capital FM.

Comentarii

loading...