VIDEO James Oliver, călător în timp sau glumă neinspirată?

VIDEO James Oliver, călător în timp sau glumă neinspirată?

James Oliver susține că ar fi blocat în anul 2018, după ce a călătorit în timp din anul 6491 până în prezent, prin intermediul unei „mașini a timpului”, care, susține acesta, s-a stricat în timpul utilizării, nemaiputând fi folosită pentru întoarcerea sa „acasă”.

Iulian Budușan 0 comentarii

James Oliver susține că ar fi blocat în anul 2018, după ce a călătorit în timp din anul 6491 până în prezent, prin intermediul unei „mașini a timpului”, care, susține acesta, s-a stricat în timpul utilizării, nemaiputând fi folosită pentru întoarcerea sa „acasă”.

 
Cum subiectul a stârnit rapid controverse printre utilizatorii rețelelor de socializare, unde știrea a devenit rapid virală, o firmă specializată în paranormal a decis să „preia” cazul, supunându-l pe bărbat la un test cu detectorul de minciuni.

 
 
Cei de la ApexTv au publicat modul în care a decurs testarea, pe canalul personal de YouTube, înștiințând abonații platformei că omul în cauză a trecut cu brio testul poligraf.


Omul a dat detalii și despre ce ne rezervă viitorul, avertizând că încălzirea globală va afecta în mod negativ planeta și că vor exista și anumite conficte pe care omenirea le va avea cu extratereștrii, relatează tabloidul Mirror.

Comentarii

loading...