Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac

Video: Mihai Bendeac a avut Covid-19: "Am fost infectat la înmormântarea bunicului"

Într-o ediţie specială de iUmor, difuzată sâmbătă, 16 mai, Mihai Bendeac și-a lăsat colegii fără cuvinte, el și familia lui au avut coronavirus.

Adriana Constantinescu 0 comentarii

Acesta a fost infectat încă de la începutul pandemiei, spre surprinderea colegilor lui care nu ştiau nimic despre acest lucru. 

Întrebarea lui Mihai Bendeac i-a lăsat pe colegii săi de la iUmor fără cuvinte! "Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?".

"Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!", a dezvăluit Mihai Bendeac.

Bunicul juratului iUmor încetase din viață, iar la câteva zile după înmormântare, o știre a alarmat familia lui Bendeac:

"A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânări, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital", a continuat Mihai Bendeac.

"Pe ai mei i-a chinuit vreo opt sau nouă zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de cinci minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea", a povestit Mihai Bendeac.

 

Comentarii

loading...