10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleVIDEO Prințul Harry nu-și poate lua mâinile de pe Meghan Markle

VIDEO Prințul Harry nu-și poate lua mâinile de pe Meghan Markle

Episodul de tandrețe a fost surprins în timp ce fosta actriță vorbea cu o fetiță internată în spital. Harry o mângâia cu palma pe spate în timp ce ea discuta cu mica pacientă și se pare că prințul nu se mai putea opri.

Imaginile postate au stârnit un val de aprecieri și de glume, mulți dintre cei care le-au văzut fiind de părere că acesta estre un semn că Harry este nerăbdător să aibă un copil. “Iubește-o… iubește-o! Am observat că Harry era mai tandru decât atent la ce spunea ea”, a comentat cineva, amuzat.

“Cuplu regal sau nu, dacă sunt îndrăgostiți… trebuie să o arate! Vrei să-ți mângâi soția, să-i arăți că o iubești și să simtă că ții la ea și că vei fi mereu lângă ea… așa că fă-o!”, a scris altcineva.

“Un cuplu drăguț, e frumos să vezi că țin unul la celălalt cu pasiune, dar și că sunt buni ascultători”, a observat un alt utilizator al rețelei. 

Harry și Meghan au participat la gala caritabilă organizată în Londra, unde s-au întâlnit cu copiii bolnavi și familiile acestora. Prezența lor i-a încântat pe cei mici.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă