15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleVIDEO Varşovia: Scena mobilă pe care se afla Beyonce s-a blocat la...

VIDEO Varşovia: Scena mobilă pe care se afla Beyonce s-a blocat la înălţime

Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, se află în prezent într-un turneu comun, “On The Run II”, ce a debutat la începutul lunii iunie, în Cardiff, Marea Britanie şi care, sâmbătă, a ajuns şi la Varşovia.

Spre finalul concertului, scena mobilă inclusă în producţia show-ului s-a blocat, lăsând-o pe Beyonce izolată la înălţime.

Potrivit imaginilor publicate de un fan pe platforma video YouTube, membrii echipei de producţie au adus o scară telescopică, însă, iniţial, Beyonce nu a părut foarte convinsă să coboare pe aceasta.

După mai multe discuţii şi o mai bună poziţionare a scării, cântăreaţa în vârstă de 36 de ani, îmbrăcată într-un costum minuscul şi purtând încălţăminte cu tocuri foarte înalte, a decis, în cele din urmă, să coboare, în uralele fanilor.

Turneul “On The Run II”, care marchează a zecea aniversare a căsătoriei lui Beyonce şi Jay-Z, include o serie de 15 concerte în Europa şi o alta de 21 de show-uri în America de Nord.

Seria europeană se va încheia pe 17 iulie, la Nisa, în Franţa.

Ambele cele mai recente albume lansate de Beyoncé şi Jay-Z, “Lemonade” (2016), respectiv “4:44” (2017), promovate în acest turneu, vorbesc despre dificultăţi în mariajul lor, dar se pare că cei doi au depăşit deja aceste probleme.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă