4.9 C
București
sâmbătă, 16 martie 2024
AcasăLifestyleVideochatul, o afacere ”de milioane”. NECENZURAT! Ce e in spatele ”industriei luxului”!

Videochatul, o afacere ”de milioane”. NECENZURAT! Ce e in spatele ”industriei luxului”!

Venituri de peste 5000 $ lunar, vacanțe de lux complet gratuite și un program preferențial – sună prea bine ca să fie adevărat, dar este vorba chiar despre cele mai importante beneficii prezentate într-un anunț de angajări videochat. Această industrie este una dintre cele mai profitabile, pentru deținătorii studiourilor și pentru modele deopotrivă. Astăzi vorbim, necenzurat, despre ceea ce se întâmplă atunci când camera web este pornită!

Videochatul – industria luxului, din orice ”colț” am privi
Analizând modul în care se desfășoară lucrurile într-un studio de videochat, este evident de ce am asociat această nișă ca fiind o industrie a luxului. Încă de la primii pași pe care îi faci într-un astfel de studio nu ai cum să nu remarci că amenajarea este una demnă de cele mai fabuloase hoteluri ale lumii. Camere cu mobilier scump, tablouri extravagante, oglinzi mari care te fac să te simți ca într-un palat de cleștar și fete extrem de frumoase și de sofisticate. Astfel, poți simți atmosfera opulentă din orice colț ai privi. Nici măcar aspectul modelelor de videochat nu se dezminte de la această regulă; pe fetele care lucrează în aceste studiouri le poți recunoaște după accesoriile prețioase pe care le poartă, dar și după brandurile hainelor care le îmbracă corpurile sculptate. De altfel, gusturile lor în materie de vacanțe tind către lux.

La Glamour Studio, cel mai mare studio de videochat pentru fete care are locația într-o zonă exclusivistă a capitalei, modelele care au performanțe de top sunt răsplătite prin cadouri care mai de care mai extravagante. ”Luna trecută am mers în Dubai, într-unul dintre acele binecunoscute hoteluri de 5 stele, iar studioul mi-a asigurat transportul și cazarea pentru întreg sejurul”, ne mărturisește Daiana, care numai în luna august a acestui an a obținut încasări record pentru studio.

Modelele, tratate regește la locul de muncă
Industria luxului este o alegere profesională foarte bună, nu doar din punct de vedere al veniturilor pe care le pot realiza modelele. Condițiile de lucru sunt de asemenea foarte bune, ba chiar excelente am putea spune. Modelele sunt tratate regește într-un studio de videochat, beneficiind de o mulțime de tratamente speciale pentru înfrumusețare și nu numai.

”Oferim modelelor posibilitatea de a face împrumuturi în cadrul firmei noastre. În acest mod, cele mai multe dintre ele au reușit să-și achiziționeze mașina sau apartamentul la care înainte doar visau. Pe lângă toate acestea, le răsfățăm periodic cu ședințe de înfrumusețare și de relaxare, complet gratuit” povestește ownerul Glamour Studio.

Deși pare greu de crezut, așa se întâmplă lucrurile într-un studio profesional de videochat. Modelele sunt respectate, în ciuda rumorilor care doresc să dovedească contrariul, iar fetele confirmă aceste aspecte:

”Fiecare zi de lucru pentru mine este ca și când aș veni la un centru SPA. Avem parte de un răsfăț complet, începând de la coafură, machiaj și manechiură, până la ședințe de SPA, masaj și de solar. A, unde mai pui că ni se oferă chiar și finanțare pentru operațiile estetice!”

Cele mai citite

Design și funcționalitate: descoperă mesele de cafea perfecte pentru casa ta

Pentru că au un rol esențial în amenajarea spațiilor de relaxare, fiind apreciate nu numai pentru funcționalitatea pe care o oferă, ci și pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă