Virgil Ianțu reface după 20 de ani formatul „Copiii spun lucuri trăsnite”

Virgil Ianțu reface după 20 de ani formatul „Copiii spun lucuri trăsnite”

Virgil Ianțu a anunțat în mediul online că va reface celebra emisiune „Copiii spun lucruri trăsnite”, la 20 de ani de la lansarea acesteia.

Bianca Ion 0 comentarii

La începutul anilor 2000, Virgil Ianțu aducea la Prima TV un format care ne-a adus tuturor zâmbetul pe buze: „Copiii spun lucruri trăsnite”. Iată că 2021 îl aduce pe prezentatorul TV la cârma aceluiași format, însă care va purta alt nume: „Copiii spun.. cu Virgil Ianțu”.

Vestea a fost dată chiar de Ianțu, iar emisiunea nu va mai fi difuzată de această dată la TV, ci în mediul online.

Castingul pentru emisiune deja a început. Copiii care vor participa vor avea vârsta cuprinsă între 4-7 ani.

Iată mesajul scris de Virgil Ianțu pe rețelele de socializare:

„Anul acesta se fac chiar 20 de ani de când, tot într-o joi, lansam prima ediție din emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite. Iar de acum înainte copiii vor tot spune lucruri trăsnite chiar dacă deocamdată doar în online! După avalanșa de mesaje de ieri am decis să prelungim castingul și pe 22 aprilie, să fie toată lumea mulțumită. 😀

De-a lungul acestor 20 de ani, pe lângă Copiii spun lucruri trăsnite am trecut și prin alte formate cu copii (Prevestiri din Copilărie și Ianțul Slăbiciunilor), plus cursul pentru copii și cartea. Pentru mine e clar că acest show e cel mai aproape de sufletul meu – și văd că și de sufletul vostru! Entuziasmul și bucuria care au inundat ieri această pagină mă fac să am încredere că din online ne vom găsi în curând drumul înapoi spre TV, vom re-edita cartea Copiii spun… și vom reuși să închegăm și mai mult comunitatea din jurul acestei emisiuni.

Ca să rezum puțin, situația stă așa: Copiii spun… cu Virgil Ianțu este formatul pe care îl lansăm, deocamdată, online. Căutăm copii cu păreri despre orice și cu siguranța de sine necesară să și-o exprime în orice condiții. Primele zile de casting sunt 21 și 22 aprilie iar în curând revin cu programul pentru luna mai.

Nu pot să vă spun decât să urmăriți această pagină în continuare, de aici veți afla cele main oi dar și cele mai trăsnite lucruri. Vă las cu unul din ele, de sezon:

„...E prea medical ştirile astea!”

Theodora Muşat 4,7 Ploieşti”

Citește totul despre:

Comentarii

loading...