10.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleVrei sa arati bine in poze? Iata ce machiaj trebuie sa ai

Vrei sa arati bine in poze? Iata ce machiaj trebuie sa ai

In plus, ochiul uman percepe altfel imaginile decat obiectivul unei camere, astfel incat imaginea din oglinda este adesea total diferita de cea din poze. Unul dintre cele mai importante aspecte este sa stii ce machiaj sa aplici.

Primul pas: fondul de ten, anticearcanul si pudra

Pentru un machiaj perfect ai nevoie de un fond de ten matifiant, care sa combata luciul fetei. Foloseste pensule de machiaj de calitate pentru a obtine un rezultat natural. Ulterior, aplica un corector de ten pentru a masca eventualele imperfectiuni, precum cearcanele sau umbrele din zona nasului. La final, fixeaza fondul de ten cu ajutorul unei pudre libere.

Urmatorul pas: sprancenele

Asigura-te ca acestea arata perfect! Desigur, este important sa nu exagerezi in folosirea produselor cosmetice. Ofera-le o forma naturala, care sa se potriveasca perfect fetei tale. Foloseste un creion cu mina moale pentru un rezultat mult mai precis.

Sa vorbim despre farduri!

Creeaza un machiaj care sa ofere volum ochilor tai. Foloseste 3 farduri: o nuanta neutra, o nuanta mai inchisa si un iluminator. Aplica nuanta neutra pe intreaga suprafata a pleoapei si contureaza pliul ochiului cu fardul inchis. Iluminatorul se aplica in colturile interne ale ochilor, dar si pe arcada. Daca pliul ochiului nu este foarte vizibil, aplica nuanta inchisa in forma de triunghi, estompand spre colturi.

Desigur, pentru ca machiajul sa aiba un aspect profesional, foloseste o pensula pentru a blendui. In final, nu trebuie sa se observe unde incep si unde se termina nuantele pe care le-ai aplicat.

Tusul de ochi – un produs cosmetic de nelipsit

In poze, tusul de ochi ofera o profunzime speciala ochilor tai. Traseaza linii foarte subtiri, cat mai aproape de linia genelor. Realizeaza acest lucru tinand ochii deschisi pentru a aprecia mult mai bine unghiul pe care  trebuie sa il conturezi. Astfel, vei avea nu numai un machiaj superb, ci unul care sa puna in evidenta frumusetea ochilor tai.

Un strop de glam cu ajutorul genelor false

Probabil ai observat si singura ca orice machiaj este complet doar dupa ce aplici mascara. Pentru un rezultat de doua ori mai glam, foloseste gene false. Initial, aplica doua straturi de mascara pentru a crea o baza naturala. In functie de rezultatul pe care ti-l doresti, exista o multime de modele de gene false. Descopera perechea perfecta in magazinul online Melkior Professional. Fiind vorba de poze, iti este permis sa exagerezi: incearca modelele din colectia 3D!

Ultimul, dar nu cel din urma, rujul!

Rujul pe care il folosesti poate sa schimbe intreaga dinamica a oricarui machiaj. In poze, este permis orice, astfel incat poti fie sa alegi un nude care sa-ti complimenteze nuanta tenului, fie o culoare puternica precum rosu. Gaseste nuanta perfecta pe site-ul Melkior. Incearca gama de rujuri mate Matte Stain pentru a obtine un machiaj al buzelor puternic pigmentat, care sa dea un plus de farmec pozelor tale.

Cele mai citite

Ana Blandiana a lucrat pe șantier, ca ucenic de zidar

Cunoscuta poetă Ana Blandiana a rememorat câteva momente complicate din biografia ei, mărturisind și că, într-o anumită perioadă, a lucrat pe șantier, ca ucenic...

Trafic de droguri la Satu Mare. Trei persoane au fost reținute

La data de 22.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au decis reținerea a...

TikTok Lite ar putea fi suspendat în Europa, spun autoritățile de reglementare din UE

O caracteristică cheie a noii aplicații TikTok, TikTok Lite, ar putea fi suspendată în Uniunea Europeană dacă oficialii companiei nu aduc argumente cu privire...
Ultima oră
Pe aceeași temă