9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleWanda a câștigat procesul cu Google și Yahoo

Wanda a câștigat procesul cu Google și Yahoo

Modelul în vârstă de 34 de ani a făcut dezvăluirea pe Instagram, unde cei 7,3 milioane de urmăritori au putut participa la o sesiune „adevărat sau fals” despre viața blondei.

Un fan a întrebat: „Este adevărat că ai câștigat în instanță împotriva Google și Yahoo deoarece au zis că ai făcut un sex tape?”

Argentinianca a răspuns „adevărat” și a postat un mesaj al avocatului ei, Martin Leguizamon, în care scria: „Camera nr. 2 a Curții Civile și Comerciale a confirmat o hotărâre care a condamnat Google și Yahoo să plătească Wandei Nara despăgubiri pentru daunele produse prin difuzarea unui videoclip sexual care i-a fost atribuit în mod fals”.

Nu se știe exact când a fost filmat videoclipul în cauză, dar se crede că a apărut online cu mai mult de un deceniu în urmă. De atunci, Wanda a fost luată peste picior și desconsiderată de unele persoane malițioase: „Cine ar fi crezut că datorită unui sex oral vei ajunge acolo unde ești?” Într-o replică sarcastică, ea a răspuns: „Doar unul?! Îl fac în fiecare seară. De ce nu încerci și tu?”

Încă de la început, relația dintre Wanda și Icardi nu a fost privită cu ochi buni de nimeni, mai ales că a fost clădită în urma unei trădări de zile mari. Blonda era căsătorită cu fotbalistul Maxi Lopez pe vremea când l-a sedus pe Mauro Icardi, iar cei doi erau coechipieri la formația italiană Sampdoria.

De-a lungul timpului, argentinianca binecuvântată cu forme divine a fost blamată pentru influența dăunătoare pe care o are asupra lui Icardi, a publicat fotografii indecente pe rețelele de socializare, iar fidelitatea i-a fost pusă adesea la îndoială.

 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă