Wanda Nara are o soră care arată demențial

Wanda Nara are o soră care arată demențial

Rl online 0 comentarii

Cu doi ani mai mică decât Wanda Nara, soția și impresarul superstarului Mauro Icardi, Zaira nu este la fel de celebră ca sora sa, dar rivalizează cu ea la capitolul frumusețe. Spre deosebire de fosta soţie a lui Maxi Lopez, Zaira a rămas în Argentina, acolo unde este model şi prezentatoare de televiziune. De-a lungul timpului mai mulţi fotbalişti se pot mândri că i-au fost iubiţi. Unul dintre ei este Diego Forlan, cel alături de care a format un cuplu timp de trei ani.

Cei doi au fost foarte aproape să îşi oficializeze relaţia, dar povestea lor de dragoste s-a terminat mai devreme decât s-ar fi aşteptat lumea. Zaira s-a iubit apoi şi cu tenismenul Juan Monaco, dar cei doi s-au despărţit în cele din urmă. Surorile Nara sunt rivale atunci când vine vorba despre echipa din Argentina pe care o susţin. Dacă Zaira este fană Boca Juniors, Wanda se declară suporteră a celor de la River Plate.

În prezent, Zaira e logodită cu austriacul Jakob Von Plessen, jucător de polo călare, cuplul având o fetiță născută în 2016.

 

Comentarii

loading...