19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleWarner Bros. pregăteşte un film despre supereroul Blue Beetle

Warner Bros. pregăteşte un film despre supereroul Blue Beetle

Filmul se va axa asupra personajului Jaime Reyes, cu cele trei identităţi ale sale explorate de seria de comics Blue Beetle, un supererou cu puteri extraordinare derivate dintr-un scarabeu.

Personajul Blue Beetle a fost creat în 1939: în primele versiuni a fost un poliţist care îmbrăca un costum antiglonţ şi folosea un drog care-i sporea forţa fizica. Pe urmă a devenit un arheolog care descoperă în Egipt un scarabeu cu puteri miraculoase, iar în 2006 devine Jaime Reyes, un tânăr care se transformă în supereroul Blue Beetle, prin intermediul unei tehnologii extratereste.

Mexicanul Gareth Dunnet-Alcocer, care a scris ‘remake-ul’ filmului ‘Miss Bala’, ce va fi lansat anul viitor cu actriţa Gina Rodríguez ca protagonistă, se va ocupa de scenariul viitoarei producţii Blue Beetle.

Acest nou film va fi primul în care protagonistul este un hispanic din universul cinematografic pe care Warner Bros. le realizează pe baza povestirilor DC Comics.

Totuşi, în ‘Suicide Squad’ (2016) apare un personaj secundar de origine latino, intitulat El Diablo, pe care l-a interpretat actorul Jay Hernández.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...
Ultima oră
Pe aceeași temă