22.3 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Wentworth Miller, starul din „Prison Break”, a fost diagnosticat cu autism

Vedeta din „Prison Break”, în vârstă de 49 de ani, a mărturisit că a primit diagnosticul în toamna lui 2020:

„Toamna aceasta marchează un an de când am primit diagnosticul meu informal de autism. Precedat de un autodiagnostic. Urmat de un diagnostic formal. A fost un proces lung, defectuos, care avea nevoie de actualizare. Sunt un bărbat de vârstă mijlocie, nu un copil de 5 ani. Recunosc că accesul la un diagnostic este un privilegiu de care mulți nu se bucură”, a scris Wentworth Miller în mediul online.

Wentworth Miller a mărturisit că aflarea diagnosticului a reprezentat „un șoc”, însă a bănuit că suferă de o serie de tulburări, fapt care l-a determinat să consulte opinia medicilor. 

Miller, care nu a mai jucat în nicio producție din 2013, a fost deschis despre luptele sale de sănătate mintală și despre modul în care a încercat să își ia viața în adolescență.

„Am crescut am fost o țintă”, a spus el în timpul unui discurs în timpul unei campanii pentru drepturile omului, în 2013. „Vorbește în modul corect, stai în direcția corectă, ține-ți încheietura mâinii în modul corect. Fiecare zi a fost un test și au existat o mie de moduri de a eșua. O mie de moduri de a te descrie pentru a nu fi la înălțimea standardelor altcuiva în ceea ce privește ceea ce a fost acceptat sau ceea ce a fost normal ”, spunea în 2013 actorul.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă