12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleWinona Ryder se consideră căsătorită de 26 de ani cu Keanu Reeves

Winona Ryder se consideră căsătorită de 26 de ani cu Keanu Reeves

Regizorul celebrei producții, Francis Ford Coppola, a apelat la un preot român pentru scena căsătoriei pe care a avut-o protagonistă pe Winona Ryder. Slujba a fost ținută pentru filmările la “Dracula”, dar ritualul cununiei a fost complet, iar din acest punct de vedere Keanu şi Winona au fost declarați soţ şi soţie în timpul filmărilor.

“În acel film, Francis a folosit un preot român. Am filmat scena și preotul a ținut slujba. Deci cred că ne-am căsătorit”, a spus actrița.

Reeves, care a filmat cu ea pentru comedia romantică “Destination Wedding”, a spus că nu s-a gândit niciodată la asta. “Am spus da?”, a întrebat-o el. “Nu-ți amintești? Era de Ziua Îndrăgostiților”, i-a spus Winona.

Apoi, starul a intrat în jocul ei: “Oh, Doamne, suntem căsătoriți”, a răspuns el.

Winona Ryder și Keanu Reeves (53 de ani) s-au reunit sâmbătă pentru o ședință foto de promovare a comediei “Destination Wedding”. 

Filmul pe care cei doi îl promovează urmărește povestea a doi invitați mizantropi la o nuntă care are loc în decorul superb al podgoriilor din California. “Destination Wedding” va fi lansat pe 21 august.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă