13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleYulia Efimova, curtată de un fotbalist celebru

Yulia Efimova, curtată de un fotbalist celebru

Campioana mondială la înot, Yulia Efimova, a dezvăluit recent că un fotbalist de la Juventus ar fi curtat-o pe rețelele de socializare.

Aflată în California, acolo unde se antrenează pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, Efimova a dezvăluit câteva secrete picante într-un interviu acordat canalului rus Match TV.

Se pare că printre admiratorii ei s-ar afla și un star al formației italiene Juventus, echipa celebrului Cristiano Ronaldo. „Nu vreau să dau prea mult din casă”, a răspuns înotătoarea când a fost întrebată ce vedete din sport au curtat-o. „Au fost o mulțime de bărbați din diferite țări și sporturi diferite. Mulți jucători de hochei, de tenis… fotbaliști, dar nu din cluburi rusești, poate de la Juventus”, a completat blonda.

Efimova, care a împlinit de curând 28 de ani, a spus că încă speră să participe la Olimpiada de anul viitor din Japonia: „Principalul scop al meu acum este să mă mențin în formă până anul viitor. Nu știu dacă există șanse ca eu să continui după Toyko”.

Rusoaica împărtășește mereu pe rețelele de socializare imagini din timpul antrenamentelor, pe care deseori le face îmbrăcată doar în costum de baie, atrăgând astfel atenția numeroșilor ei fani.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă