5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleYulia, sexy-campioana de la skeleton

Yulia, sexy-campioana de la skeleton

Yulia Kanakina este una dintre sportivele de la care delegația Rusiei așteaptă o medalie la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, care urmează să aibă loc în 2022.

Aceasta reprezintă unul dintre cele mai exotice sporturi de iarnă – skeletonul – care necesită nu numai rezistență fizică, ci și o coordonare excelentă și un curaj pe măsură. Asta pentru că alunecarea printr-o pistă înghețată la o viteză considerabilă cu fața în jos este o aventură extremă, în care o greșeală minoră poate duce la un sfârșit tragic.

Kanakina, care a renunțat la cursurile de balet pentru a se dedica skeletonului, este destul de activă pe rețelele de socializare și spune că îi place să împărtășească fotografii împreună cu urmăritorii săi. „Îmi place frumusețea corpului unei femei, dar și a unui bărbat. Dacă o imagine nu este vulgară, de ce să nu o împărtășești cu ceilalți? Sunt mulțumită de corpul meu. Îmi place să fac poze”, a spus Kanakina, într-o postare.

Sportiva de 24 de ani a dezvăluit că în trecut a luat parte la o sesiune foto erotică, regretând apoi că și-a dat acordul. De atunci, ea a respins toate propunerile de pictoriale în revistele pentru bărbați.

În 2017, Yulia a câștigat Campionatul Mondial de juniori IBSF, iar actualmente concurează la seniori. Focoasa rusoaică a terminat sezonul 2019-2020 în primii 15, cu 814 puncte strânse la etapele Cupei Mondiale.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă