15.2 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Yulia, sexy-campioana de la skeleton

Yulia Kanakina este una dintre sportivele de la care delegația Rusiei așteaptă o medalie la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, care urmează să aibă loc în 2022.

Aceasta reprezintă unul dintre cele mai exotice sporturi de iarnă – skeletonul – care necesită nu numai rezistență fizică, ci și o coordonare excelentă și un curaj pe măsură. Asta pentru că alunecarea printr-o pistă înghețată la o viteză considerabilă cu fața în jos este o aventură extremă, în care o greșeală minoră poate duce la un sfârșit tragic.

Kanakina, care a renunțat la cursurile de balet pentru a se dedica skeletonului, este destul de activă pe rețelele de socializare și spune că îi place să împărtășească fotografii împreună cu urmăritorii săi. „Îmi place frumusețea corpului unei femei, dar și a unui bărbat. Dacă o imagine nu este vulgară, de ce să nu o împărtășești cu ceilalți? Sunt mulțumită de corpul meu. Îmi place să fac poze”, a spus Kanakina, într-o postare.

Sportiva de 24 de ani a dezvăluit că în trecut a luat parte la o sesiune foto erotică, regretând apoi că și-a dat acordul. De atunci, ea a respins toate propunerile de pictoriale în revistele pentru bărbați.

În 2017, Yulia a câștigat Campionatul Mondial de juniori IBSF, iar actualmente concurează la seniori. Focoasa rusoaică a terminat sezonul 2019-2020 în primii 15, cu 814 puncte strânse la etapele Cupei Mondiale.

Ultima oră
Pe aceeași temă