Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Clanul Duduienilor a îngenunchiat statul de drept

Marius Ghilezan 10.08.2020 - 07:24
Marius Ghilezan

Sutem o ţară săracă, dar darnică pentru sistemul de securitate. Dăm peste jumătate de miliard de euro anual pentru a plăti cea mai mare garnitură de agenţi secreţi din Europa. Cu toate acestea, nimeni nu a putut stăvili prăpădul de infracţiuni al clanurilor rebele.

Share

Înmormântarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a demonstrat că interlopilor li se fâlfâie de statul de drept şi de rigorile sale.

Gurile rele spun că interlopii sunt “bară la bară” cu iniţiatorii protestelor pentru statul de drept. Adică, bot în bot cu Securitatea.

Noua Miliţie a statului de drepţi controlează şi pixul achiziţionat de un primar, dar nu e în stare să prevadă măcelul dintre două tabere rivale de interlopi.

 

În Piaţa Reşiţa din Bucureşti, de abia s-au mişcat judiciariştii împotriva traficanţilor de ţigări, deşi “România liberă” a publicat mai multe investigaţii.

Ieri, puzderia de oameni de la catafalcul lui Emil Pian, interlopul condus pe ultimul drum, modul cum Poliţia a stat impasibilă la afrontul asupra legilor arată că statul de drept nu înseamnă decât arestarea lui Liviu Dragnea pentru două secretare ce n-au venit la lucru.

Din 2016 se aplică legislaţia comunitară şi în România. Mortul nu se mai ţine în casă, ci se duce la morgă. Pentru duduieni nu există lege.

Agenţii secreţi nu se bagă.

Radio Europa liberă relata că o tânără poliţistă, infiltrată printre clanuri, a fost ameninţată cu moartea, după ce o serie de colegi au turnat-o la liderii grupărilor ce fac ceva pe lege.

Ieri, imaginile televiziunilor au arătat cum s-a făcut praf legea pandemiei. A fost călcată în picioare, în ritm de manele.

Reuniuni cu mai mult de 50 de persoane nu sunt posibile, spune noua lege a carantinei. În zadar, la priveghiul interlopului erau sute. Ceva amenzi, pe ici colo. Poliţia s-a arătat neputincioasă.

Statul de drept e doar pentru Dragnea

Dacă regizorul Cristi Puiu s-a revoltat împotriva măştilor, iată că duduienii s-au conformat. Au protestat prin nepurtarea măştilor. Iată un prezumtiv public pentru noul film al regizorului român, ajuns celebru în urma unui film tot despre moarte. Încă nu a ajuns la nivelul lui Kusturica. Dar e pe aproape. Asta în caz că-şi va cunoaşte noul segment de public mai aproape. 

Băi, fraţilor, gazaţi în Piaţa Victoriei, păi nu aţi protestat pentru statul de drept? Cum să vină nişte interlopi şi să-şi bată joc de rezistenţa voastră?

 

Comentarii

loading...