13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăOp & EdOpiniiDonald Trump, pe steroizi, relansează lupta planetară

Donald Trump, pe steroizi, relansează lupta planetară

Întreaga presă de peste ocean îl potretiza deja ca pe o victimă a propriei glorii. Un învins ce-și trage cu greu zilele după el. Ceea ce se întâmplă acum în America reprezintă un adevărat miracol.
Pentru democrați, Trump era mort înainte de a contacta noul coronavirus.
Fără exagerări euharistice, Trump, de pe patul de spital, devine Lazăr pentru că e încredințat că viața vine pre moarte călcând. A ieșit zâmbind, după ce i s-a administrat un tratament revoluționar

”Mă lupt pentru toți oamenii de pe pământ!”

Acel ”I’ll be back” e plin de semnificații. Poate fi înțeles  și prin neaoșul românesc “pră mulți voi popii.”
Mai mult, președintelui i s-a aplicat un tratament neconvențional cu steroizi și cu anticorpi. După trei zile de convalescență e ca nou. E pregătit de luptă.
Deși palid la ultima apariție video, Trump a transmis un mesaj de forță, folosind tehnicile persuasiunii. S-a prezentat într-o postură umană, vulnerabil ca orice pământean, dar dispus să muncească și în spital pentru adevărata salvare a planetei.
”Mă lupt pentru toți oamenii de pe pământ!” – reprezintă mesajul de întâmpinare a ceea ce va urma.
Când unii sperau că la 74 de ani va ceda și că nu se va mai face om, Trump dă de veste lumii că are soluția miraculoasă a învingerii cumplitului virus.
E prima oară când nu s-a mai legat nici de ziariști, nici de democrați sau de venalii săi adversari ce i-au transformat mandatul într-un coșmar.

Trump strică aranjamentul democraților

Probabil că strategii săi l-au înscris pe un traiect atipic campaniilor electorale obișnuite din SUA, în care lupta se dădea între principalii adversari.
Întreaga omenire așteaptă soluții la problemele și grijile curente ale pandemiei.
Nu le rezolvă nici statul subteran, nici Joe Biden, nici rețelele de salvare tip surogat.
Extincția coronavirusului și noua atitudine strategică a președintelui american termină bazaconia cu natura-prietenul omului.

În centrul universului e omul

Din Biblie știm că omul este neputincios în fața vicistitudinilor naturii.
Natura poate fi învinsă de o putere responsabilă, nu de una a culturnicilor care din subculturi și-au creat o piață electorală.
Planeta are nevoie de Trump mai mult decât Administrației sale de Rogeron, noul produs medical fantastic.
Omul e în centrul universului, nu prietenii omului, cum susțin descrierile apocrife ale demonilor vopsiți în culorile globalismului.
Planeta e cu ochii ațintiți din nou spre America. Va fi “Great Again” sau se va destructura asemenea Franței președintelui ce vine de nicăieri și conduce o țară spre orizonturi nevăzute?
 
 
 
Vocile lumii:
Nicoleta Franck, în cartea ”O înfrângere în victorie,” prezintă istoria zbuciumată a ultimilor ani din viața Regatului român, din perioada 1945-1947, pe baza unor interviuri cu Regele Mihai. Deși terorizați, bruscați, maltratați de forțele străine, românilor li s-a spus că guvernul instaurat reprezintă voința poporului. Titlul reprezintă o metaforă. Autoarea fiind o optimistă incorigibilă.
 
Înfrângerea lui Trump va lăsa liberă calea infernului, în care încolonații se vor duce la moara de tocat identități. Cu vieți în perspectivă, fără dumnezeire. O trăire vegetală. Un rictus al condiției umane. Și o palmă dată iubirii firești
 
Singur împotriva diavolilor

Pentru globaliști și democrați, aprig susținuți de puterea nevăzută a cleptocratismului malign și de serviciile secrete ce caută soluții pentru decerebrarea umanității, distrugerea lui Donald Trump e o chestiune de viață și de moarte.
Președintele SUA nu e singur. El reprezinte forța nevăzută a lumii creștine, supusă unui permanent asalt al subomului, vopsit în salvator.
Uciderea lui ritualică e de fapt „must do”-ul  corifeilor luptei continue pentru umilirea omului intreprinzător, tolerant, cult, păstrător al valorilor creștine, apărător al familiei și al tradițiilor ancestrale.
În timp ce adversarii săi văd doar un război permanent, Trump se luptă pentru menținerea normalității. A prosperității omului, nu a roboților sau a inteligenței artificiale.

Oare nu e normal să fii de partea normalității?

Niciodată în istoria ultimei sute de ani, nu s-a mai dat așa o bătălie între venalii discipoli ai întunericului și lumea radioasă, fericită că poate zâmbi cerului și în stare de iubire sinceră în fiecare zi.
Adversarii de azi ai lui Donald Trump sunt ocultele forțe care-l reintepretează pe Lenin și lupta sa permanentă.
Lui i se opun forțele malefice care promovează promiscuitatea, ura, visceralitatea, denunțul ca formă de existență, umilirea ca stare de obediență, venalul ca autoritate, mărginimea socială ca noul lumpen proletariatul reinterpretat, în acord cu nevoile de putere ale marilor magnați.

Ce sunt mișcările #metoo, altceva decât măsuri de devaluare a intimității umane, Black Lives Matter, o serie de acțiuni de stârnit culpabilități colective, politicile imigraționiste, care dau dreptul noilor barbari să distrugă civilizația?

Progresiștii luptă pentru derobarea omului de ființă

Un sfârșit al lumii libere și zorii epocii noi a decerebraților, a indivizilor pregătiți să fie conduși prin  aplicații, a dopaților cu noua ideologie a salvării permanente. Simplii Zombi, dispuși să-și voteze permanent tartorii, în chip de pedagogi al mișcărilor libere în țarc.
Acestora li se opun principiile libertăților care vin de la Dumnezeu, nu de la vreo stăpânire aleatorie.
În timp ce Trump face eforturi pentru prosperitatea americanilor, ciracii juntei globaliste mânuiesc umbrele, ca-n Peștera lui Platon, pentru a-l deroba pe om de ființă.

Victoria lui Trump va prefigura lumea de mâine

Aici e esența luptei. Și de aceea trebuie sprijinit Donald Trump. Victoria lui va prefigura lumea de mâine.
Înfrângerea lui Trump va lăsa liberă calea infernului, în care încolonații se vor duce la moara de tocat identități. Cu vieți în perspectivă, fără dumnezeire. O trăire vegetală. Un rictus al condiției umane. Și o palmă dată iubirii firești.
Există viață și după alegerile prezidențiale din SUA. Una e să rămânem demni, neînfricați și alta e să fim dinainte damnați, culpabili și deposedați de egoul creștin. Nu găsesc prilej de stat pe margini. Diavolii sunt la un vot distanță. Și ce plăcut le sună unora din harpe șuieratul șarpelului.
 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Pui vopsit, pentru a părea proaspăt. Avertismentul șefului ANPC. FOTO

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, avertizează, în această dimineaţă, că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă