În războiul contra lui Trump, giganții Big Tech fac praf Constituția

Marius Ghilezan Actualizat: 11.01.2021 - 09:10
Marius Ghilezan

Puțină lume a sesizat că insurecția civilă asupra Capitoliului s-a declanșat exact în momentul când în Congresul american se dezbăteau acuzele de fraude electorale. Beneficiarul acestui desant nu a fost în niciun caz Donald Trump ci adversarul său, Joe Biden.

Share

Constituția americană a fost făcută praf. Nu numai din punctul de vedere al checks&balances. Cel mai urlător la cer a fost momentul deciziei Big Tech de a-i bloca la un simplu semnal conturile de pe twitter și facebook. 80 de milioane de urmăritori nu mai știau nimic despre candidatul pe care l-au susținut.

Biden, o sculă de sistem

E pentru prima oară când giganții tehnologici intră cu bocancii în treburile politice, ceea ce ne confirmă încă o dată supoziția că Joe Biden nu e decât o marionetă în războiul mondial pentru globalizare.
Știrea benefică e că suporterii lui Trump nu se vor preda, așa cum au făcut-o câțiva senatori republicani, trei judecători de la Curtea Supremă de Justiție și Mike Pence, făcut în chiloți că va fi deferit justiției. Ar fi culmea ca vicepreședintele să invoce articolul constituțional care i-ar permite să preia toată puterea. Și să-l demită pe Trump.

Democrații îi pregătesc lui Trump impeachment-ul


Lumea nu știe pe unde e președintele. Congresul vorbește despre impeachment.
Marea temere a statului ascuns e că președintele, încă în funcție, cu puteri depline, va scoate Armata din cazărmi. Militarii i-au rămas loiali.
Va risca Trump și-și va pune la bătaie propria libertate? Rămâne să vedem.
Dacă avem o certitudine e că giganții au distrus, prin agenții agresiunilor, orice formă de democrație. Nimic nu va mai fi ca înainte.

Cui îi pasă că agresorilor li se fac dosare penale? Că șamanul dus cu pluta e băgat la beci.

Imaginile cu susținătorii lui Trump care-l coboară pe un agent ANTIFA de pe geamuri, când vroia să le spargă, rămân nedifuzate de presa mainstream. 

Dictaturile se instituie în numele poporului

Mai poate da lecții America despre democrație? Răspunde ambasadorul de la București sau el e preocupat să răspândească agenda deep-state-ului cu anticorupția?
Bastilia, Crucișătorul Potemkin, Bunderstagul, toate au fost luate cu asalt în numele poporului. Ce a urmat se știe. O nouă ordine mondială.
Să ne pregătim!

Comentarii

loading...