Liviu Pleșoianu la România TV: Doamna Kovesi ar fi trebuit să fi fost demisă cu multă vreme înainte

Rl online Actualizat: 11.02.2018 - 21:44

Invitații lui Victor Ciutacu au dezbătut pe tema înregistrărilor audio, care o au drept protagonistă pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Share

Fosta șefă ANRP, Ingrid Mocanu, a declarat că procurorul șef al României a încălcat constant legile.

Doamna Kovesi singură recunoaste că nu respectă regulile Curții Constituționale. Noi asistăm ca la spectacol la încălcări abuzive ale legilor. (...) Poate chiar primește în suborcine și Parchetul General, și DIICOT.

Din ce am văzut prin dosarele DNA, nu sunt respectate deciziile Curții Constituționale. Unii judecătir le respect, dar alții nu. (...)

Doamna Kovesi nu contestă veridicitatea înregistrărilor, în afară de câteva cuvinte: mânca-ți-aș și alte câteva.”

Ați văzut ce a spus pe înregistrări, „continuați cu abuzurile”. (...) Fac dosare la fel, în speranța că le vor introduce pe culoare.

Abuzul este total dezincriminat, pentru că niciodată nu se duce nimeni la serviciu să încalce o lege de nebun,fără folos propriu. Fie delapidare, fie luare de mită. Abuzul în serviciu nu există în România, cei care sunt trimiși în judecată pentru aceasta, au dosare fabricate. Judecătorii care condamnă pe acest temei comit ilegalități”, a declarat Ingrid Mocanu.

Liviu Pleșoianu susține că Laura Codruța Kovesi ar fi trebuit să fie demisă în urmă cu mult timp.

Dacă am fi fost un stat de drept, cum spun unii de la Burxelles, ar trebui să ne referim la un fapt încheiat, doamna Kovesi să fi fost demisă cu multă vreme înainte. (...)

Voi introduce în Parlament un proiect de lege și vom vedea câtă lume se mai bate cu Statul Paralel. Se fereră la ridicarea mandatelor șefilor din Servicii.”

Dan Andronic a intervenit,afirmând că faptele relatate anterior sunt palpabile și verificate.

„Cunosc foarte bine aceste situați, când Ponta și Coldea stăteau pe băncuță la Pescariu și aranjau cum să facă cu adresa de email a dnei Kovesi. (...) Ce vă spun acum sunt fapte, s-au întâmplat și au avut consecințe: unii au intrat la pușcărie. Alții nu, după principiul dominoului”, a afirmat Dan Andronic.

Comentarii

loading...