19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăOp & EdOpiniiMărțișorul otrăvit pentru ministrul Vlad Voiculescu

Mărțișorul otrăvit pentru ministrul Vlad Voiculescu

Într-un sistem educațional viciat de condiții măcar aproape optime de pregătire, foarte multe femei au adus în școala românească, an de an, speranța unei primăveri mai bune, doar prin efortul lor individual de a aduce mijloace moderne de predare, într-un sistem care este lăsat în paragină de politicieni, de peste treizeci de ani.

Acestor oameni le urez: o primăvară frumoasă!

De la guvernanți, în schimb, se pare că angajatele din sistemul de învățământ nu vor primi, nici în acest an, altceva în afară de ignoranță și cel mai probabil, câteva mesaje încărcate de ipocrizie.

Într-un an școlar în care majorările salariale sunt refuzate cadrelor didactice, tichete de vacanță nu se mai acordă, iar la centrele de vaccinare dascălii sunt nevoiți să aștepte la cozi ca în “Epoca de Aur”, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, s-a gândit ca profesoarele să nu mai aibă dreptul nici la un mic semn de apreciere din partea elevilor.

Potrivit domnului specialist Voiculescu, mărțișorul și florile sunt o mare sursă de infectare cu noul coronavirus.

În schimb, șeful de la Sănătate nu spune nimic despre modul dezastruos în care instituția pe care, teoretic, o păstorește ,coordonează campania de vaccinare, mai ales acum când

s-a ajuns la prioritizarea imunizării cadrelor didactice.

Se pare că Sorin Cîmpeanu nu a mai suportat să încaseze noi reproșuri din partea celor implicați în sistemul educațional, din cauza acțiunilor lui Vlad Voiculescu și a ieșit public cu un punct de vedere contrar privind oferirea mărțișoarelor.

Domnule ministru Voiculescu, de ce nu faceți un gest frumos și să le oferiți angajatelor din învățământ un mărțișor frumos: demisia dumneavoastră?

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă