18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăOp & EdOpiniiMoralista de la “4” face băi de mulţime cu interlopul

Moralista de la “4” face băi de mulţime cu interlopul

Iată că organizatorilor campaniei de defăimare li s-a pus masa-n cap.

Narativul Silviu Mototolea, ruda lui Emi Pian, din Clanul Duduienilor, ucis recent, face campanie candidatei pluseriste Simona Spătaru, a umplut media.

Duduia din cetatea de scaun loveşte cu mandibula de măgar mort

PNL sectorul 4, în lipsă de bărbaţi politici, a mers pe mâna radicalei avocate. Ce e la gura ei n-ai vrea să şti, dacă nu eşti din sectorul 4. Rar poţi auzi o muiere răgând ca din gură de şarpe. N-ar fi nimic rău, numai că vorba trecutei la cele veşnice, Margaret Tatcher, o femeie care ridică tonul la un bărbat pare isterică.

Candidata pluseristă, năşită de un Duduianu

M-a ferit norocul să nu-mi erupă vezuviul anticorupţiei din gura ei în nas, dar o văd pe reţelele sociale. Urlă ca o apucată. Zice că termină ea, când va ajunge (unde? n.a.) “caracatiţa mafiotă care-l patronează pe Băluţă.“ Cu probele contrafăcute loveşte în stânga şi în dreapta şi încerca să ucidă demnitatea celuilalt, precum Samson cei o mie de filistieni cu mandibula de măgar mort.

Deşi i se vântură poza alături de interlopul din clanul Duduianu pe net, mai dihai ca ringhişpilul în care se dă Ludovic Orban huţa, duduia din cetatea Sucevei continuă să vadă mafia acolo unde e pictată de alţii.

Deontologii se fac că nu văd evidenţa. Candidata moraliştilor şi a forţelor reunite sub steagul binomului îşi face campanie cu Silviu Mototolea, vărul văduvei lui Emi Pian din clanul Duduienilor.

Emi Pian era MOTOTOLEA în buletin

Nimeni n-a scris că Emi Pian şi-a luat din corectitudine politică numele de Mototolea. Pe buletin aşa-şi zicea. După numele de familie al nevestei.

Iată că nici nu s-a dus ecoul trecerii la cele veşnice a lui Mototolea, unitatea de măsură a mafiei, că sare şi iepurele Silviu, care acum se dezice de clan, fără s şţi că memoria cash a internetului îl acuză.

Faptul că un rom e membru al PNL sector 4 nu e o ştire. Ar fi trecut neobservată. Dar că el e afin cu Emi Pian, din clanul Duduianu, şi susţinător al moralistei Simona, asta da de dat veste lumii. Alegătorii trebuie să ştie nu numai că în partidul lor favorit au intrat cohorte de primari pesedişti, uitând de plăcuţele suedeze pe care nu vor să le mai primească, dar şi interlopii care dintr-o anumită pată pe ochi nu-i vedeau până acum.

 

Lumea interlopă și USR- PLUS fac campanie împreună!!! Vai, dar ce poză avem noi aici?! O duduie pe nume Simona Spătaru de la Suceava a venit să candideze la primăria sectorului 4 din București. La lansarea candidaturii Simona a vorbit cu gura plină de adjective despre clanurile interlope din sectorul 4. La câteva zile duduia s-a tras in poze cu activistul PNL și membrul îin CA al companiei de stat Romfilatelia pe nume Silviu MOTOTOLEA,” se spune pe pagina de facebook a emisiunii tv Dosar de Politician realizată la B1 de Silviu Mănăstire.

Naivii au crezut că maicile liberale nu fierb ciolanul în fasole

Recent, câţiva anti-psdişţi îmi mărturiseau că sunt dezamăgiţi că în forurile de conducere ale patriei au ajuns fel de fel de mafioţi. Pentru ei, sincerii militanţi ai cauzei fără corupţi, deznădejea e mare. Când îl văd că în guvern Bitanu’, bătăuşul cu şapte clase, face legea liberală, îi apucă disperarea. Parcă ar fi născuţi ieri. Nu ştiu că între înger şi demon stă clasa politică la vagon Lee, cu câte un interlop la semnalul de alarmă.

Nefericiţi ca-n fabula lui Buridan

Au ajuns nefericiţii ca-n fabula lui Buridan. Filosoful francez, pentru cei care nu cunosc, Jean Buridan ar fi aşezat un măgar înfometat la distanţe egale de două găleţi cu ovăz, o găleată în dreapta lui şi o găleată în stânga lui. „Măgarul avea două opţiuni identice, pentru că fiecare găleată avea aceeaşi cantitate de ovăz, dar nehotărându-se la ce găleată să se ducă a murit de foame.“ Aici se rezumă întreaga luptă pentru principiile sănătoase.

Amăgirile nasc ură sau dezinteres

Nu există răi şi buni în politică. Dar impresii. Credinţe puhave. Şi fărăderegi care vorbesc despre domnie cu o suavitate juvenilă.

Fereşte-te de spurcat! El are în în dinţi otrava. Chiar dacă din limbă îi sar stropi de miere şi vorbe ticluite, nu te lăsa ispitit. Să nu muşti mărul lucios! Avea să-mi spunea odată un preot. 

Secta vânzătorilor de iluzii e conectată la mafie

Duduia Simona împarte bineţe lucii în numele sectei sale de vândut iluzii. Profeţiile sale despre viitor sunt oragami pus pe lacul Văcăreşti, dar mai sunt creduli, nu prea mulţi, în stare să creadă că dresorul de şerpi e milostenia pură.

Deontologii din zările unite cu pădurea nu văd evidenţa sau nu sunt lăsaţi să vadă.

Duduia e cu Duduianu şi nu le sar ochelarii.  

Dănuţ, file din povestea pluseristă, unită la cingătoare cu USR, varsă foc de deontologie. N-a zis nimic de vărul văduvei lui Emi Pian, dar o ţine langa fără corupţie.

Măcar Dacian, o altă filă din povestea lungă a pădurilor care nasc pui vii, să-şi pună cenuşă-n cap până nu regurgitează toată voma înghiţită în anii cu anticorupţia.

Nu te trebuie să mire pe nimeni că alegătorul naiv trebuie să facă ce predică popa, nu ce face popa, după vreun priveghi, pierdut cu vreo ibovnică în fundul curţii.

 Civila Violeta din PNL a mototolit-o!

Silviu Mototolea nu e de nicăieri în politică. Precum orice activist de partid a fost recompensat de conducerea partidului cu un post în CA la Romfilatelia. După patru luni a clacat.

Partenerul de campanie al Simonei ameninţă mai nou media cu tribunalele. Poate că ar fi fost mai onest ca filiala PNL a sectorului 4 să lămurească presupusa cumetrie cu Duduianu.

În urmă cu mai multe luni, Violeta Alexandru, pe vremea când nu-i mirosea usturoiul din gură, căci era departe de Halloween, prevestea că „grupările interlope conectate la primarul Băluţă au de ce să se teamă de venirea Simonei Spătaru în Primărie”.

Iată că premoniţia sa a răbufnit cu jet. S-a spart furtunul instalaţiei înainte de a fi pusă Simona în funcţie administrativă. Curat ghinion pentru neprihănita societăţii în civil, ajunsă la imaturitate ministru al muncii, să recunoască ziua că organizaţia s-a a dormit cu interlopul pe care-l ţinea în negură şi presa cea rea l-a descoperit.

 

 

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă