Ponta, groparul salvator al Bacului

Laurențiu Mușoiu Actualizat: 22.05.2020 - 10:20
Laurențiu Mușoiu

Partidul de buzunar al lui Victor Ponta, Pro România sau Pro Europa sau cum i-a mai schimbat numele, vrea să complice și mai mult situația din Educație.

Share

Deputații lui Ponta, alături de câțiva semnatari din PSD au depus moțiune simplă împotriva ministrului Educației și Cercetării, Monica Anisie.

Chiar în apropierea unor evenimente complicate, organizarea examenelor naționale, parlamentarii lui Ponta s-au gândit să se dea puțin în spectacol.

Ministrul Educației s-a mișcat greu, dar, în cele din urmă, a emis ordine pentru desfășurarea Evaluării Naționale și a Bacalaureatului.

Dacă tot ai lăsat-o până acum, de ce să intervii chiar în pragul examenelor care au devenit mai importante ca oricând?

Clar nu poate fi vorba decât de ipocrizie.

Oricum șansele de reușită ale moțiunii sunt foarte mici.

În niciun caz nu vei avea alt ministru până la data începerii Bacalaureatului.

Dar de ce să nu lași acest ministru oricum destul de aglomerat și poate cam depășit de situație să se concentreze pe ceea ce ar trebui în această perioadă.

Cu siguranță asta își doresc toți elevii, părinții și profesorii bulversați, în această perioadă: să o vadă pe șefa Învățământului cum pierde vremea prin Parlament.

Așa gândește formațiunea lui Victor Ponta să dea o mână de ajutor școlii românești, împingând-o de pe marginea prăpastiei.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, va fi dezbătută de Camera Deputaţilor săptămâna viitoare, în şedinţa de luni, iar votul va fi dat miercuri, a decis Biroul permanent.

Pro Europa şi PSD au depus, miercuri, moţiunea simplă "Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional - PNL a creat România NeEducată".

Comentarii

loading...