Vai, ce lume nouă!

Marius Ghilezan Actualizat: 21.04.2021 - 08:34
Marius Ghilezan

Clotilde Armand a furat alegerile. Asta rezultă din numărarea a peste 99% din voturi, bucată cu bucată, decisă de instanță. Păi, și acum, oameni buni, ce ne facem?

Share

Gunoiul e în stradă. Franțuzita amenință. Varsă foc. E dusă cu pluta, pe lege călcând. Trăim minunatele povești ale progresului. Cu râs forțat, ni se lăbărțează gura a mirare. Cum a fost posibil?

Ca un trăitor peste două decenii în sectorul 1, nu cunosc decât o singură persoană care a pus ștampila pe matracucă. Iată, că acum e și penală.

“Fără hoție ajungem departe.” Încă mai răsună, în mințile netede, ale unora, șlagărul de campanie.

Dar, totuși, cu noi, ce ați avut? Cu ce am greșit să ne troglodiți administrația cu hoții francezi și cu fritzii germani?

Supraviețuim unei epoci de vipie. Mirările ne coboară fața, în timp ce speranțele ne edulcorează expectorațiile. Suntem copleșiți, dar nu cedăm. Corpul matur al societății mai are încă retenție la vomă, dar pentru cât timp?

Asaltul promiscuității, a lumpen mediocrității, unită cu salvarea de tip balamuc, n-a căzut din cer.

O lungă și profesionistă campanie de aducere a nimicului, învelit în gel pastelat, cu gust de chupa chups, din mahalaua pariziană și din bronxul berlinez, ne-a intoxicat viața, ani de zile.
Acum ne ucid administrația. Își bat joc de legi, de contracte, de înțelegeri.

Ce e aia buna cuviință pentru metresele progresului? Educația, pentru fii regimentului?

Iată că un Lover-boy ajunge interimar la sănătate, cu sprijinul socrului și pe lista scurtă a europarlamentarului de rețea.

Voiculescu, pe de altă parte, bocterul copilor de trupă ai regimentului, scuipă foc. Inventează comisii ale morților, falsifică registre, aruncă țara în aer. Dar peste el nu vin portăreii? E acoperit, ca plapuma lui Kurtz? Sau e deja descoperit, ca barba popii?

Nu-ți vine să crezi cine ne guvernează țara și cine ne organizează destinele?

Nemernicilor, strigam înainte de alegeri, aveți grijă pe mâna cui dați țara! Țara lui Nichifor Crainic, a lui Petre Țuțea, a lui Goga, a lui Mircea Vulcănescu, a ziditorilor de neam, care din țâfna progresului trebuie scoși din istorie.

Din nimic și-au făcut calapod. Și acum țipă că-i împung cuiele din talpă.

Naivii au crezut în promisiunile lor puhave, Generația Z (zisă și Zombi) a amușinat la blana oțărâților progresului zicând că e hermină.

desen realizat de Ștefan Popa Popa'S

Ministrul Energiei Virgil Popescu, pune la cale cel mai mare jaf postrevoluționar: obligă Romgaz să cumpere participația Exxon din Marea Neagră, după ce aceasta fusese cedată practic gratis americanilor de către statul român.

”Pentru nimicul ăsta, Romgaz va plăti 1 miliard de dolari și-și va asuma investiții de aproape 3 miliarde de dolari!”, detaliază Dan Diaconu. Publicistul ne mai anunță că marea companie de stat nu are experiență în foraj marin. Va închiria sculele de la Exxon. Nu că seamănă cu celebrele Sovromuri, care au ras, tuns și frezat bogățiile naturale, în timpul ciumei roșii?

 Revin Comisarii Poporului

Falșii prelați ai Noii Ordini ne predică binele, cum n-a mai fost.

Dar noi știm că istoria e ciclică. Doar cei care nu o cunosc o pot repeta.

Suntem cu balamucul pe cap, de nu-și mai revine nici mort echilibrul.

Nu e prima oară când spun că omul nou a mai fost în România. Bunicii noștri, nu numai că l-au cunoscut, l-au și simțit cum dictează moartea.

Comisarii noului regim sunt tot ca cei vechi.

Le-au luat pământurile, le-au furat vitele din staul, le-au batjocorit fetele și le-au violat copii, tot în numele progresului.

Promiteau prin anii ’50, într-o falsă limbă română, că aduc binele pe pământ.

Ne-au luat bunicii robi și i-au cărat în Siberia, în numele unui ideal internaționalist. Iar acum nepoții le pupă mănușile de plastic ale urmașilor foștilor criminali. Ce nenorocire, cât blestem?

Tot cu pruna salvării în gură au aruncat elitele politice în pușcării.

Nu vedeți, o tot repet, ca Pătru, Țedulașu’ satului copilăriei mele, ne-au luat captivi copiii și-i narcotizează ideologic.

La fel ca și acum 70 de ani, ilegalistele și ciorditorii, de data asta într-o permanentă metamorfoză de gen, ne fac viața un calvar.

Și nu toți își dau seama că au greșit, când au votat otrepele regimentului salvaționist.

Ne tot amenință creatorii lumii noi că vin vremuri de încălzire globală. Nu știu care le sunt măsurătorile, nici cine i-a pus Gretei Thunberg grenade în chiloți și nici care sunt legăturilor moșului pișăcios de la Davos cu marii industriași ai planetei.

Supraviețuim nu numai pandemiei de coronavirus ci și unei otrăvitoare perversiuni ideologice. Niciodată parcă, Diavolul nu fu mai bine echipat. Atacă perfid firavele minți, cărora li s-a urât cu binele.

Unde e încălzirea globală a falșilor profeți?

Se emasculează timpurile, e frig în Aprilie, și nimeni nu renunță la bicisnica speranță în progres. Așa ne trebuie. N-am fost suficient de vigilenți. Și-a băgat dracu coada și nu poți să i-o tai, pentru că arhanghelii săi au înghețat apele, prin minciuni, vândute ca minciunele, naivilor.

Recomand un post lung și o cruce prelungă, pentru cei neloviți de damblaua progresului.

Vocile lumii

Marcel Ciolacu

Președinte PSD

Clotilde Armand a pierdut alegerile, iar desființarea SIIJ e cerută pentru a îngropa ancheta, spune Marcel Ciolacu: „Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1”, a spus ieri Marcel Ciola

Comentarii

loading...