Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

372 de voturi în favoarea stării de alertă, exprimate în Parlament

372 de voturi în favoarea stării de alertă, exprimate în Parlament

Doar 37 de parlamentari s-au împotrivit prin votul noii măsuri de urgență propusă de Executiv.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Camera Deputaţilor şi Senatul, reunite, miercuri, în şedinţă comună, au încuviinţat instituirea stării de alertă pe întreg teritoriul ţării pentru 30 de zile.

Din totalul de 465 de deputaţi şi senatori au votat 417, astfel 372 ”pentru”, 37 ”împotrivă”, 6 abţineri, iar doi parlamentari nu au votat.

Hotărârea de Guvern prin care se instituie starea de alertă, începând cu 18 mai, a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Printre măsurile prevăzute sunt obligativitatea purtării măştilor, interdicţia de a circula, în localităţi, în grupuri mai mari de trei persoane care nu sunt din aceeaşi familie, interzicerea mitingurilor şi concertelor, suspendarea zborurilor şi menţinerea mai multor puncte de frontieră închise, dar şi suspendarea cursurilor şcolare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...