Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Admisă la Academia de Poliție de către ministrul Afacerilor Interne

Admisă la Academia de Poliție de către ministrul Afacerilor Interne

Se întâmplă în România anului 2020. O tânără s-a înscris la Academia de Poliție, a dat examenele de admitere și a picat deși ar fi trebuit să promoveze.

Rl online 0 comentarii

Însă, spre deosebire de alți români care dezgustați de metehnele din sistem au renunțat, tânara a mers tocmai la Ministrul Afacerilor Interne, care a dispus urgent un control în urma căruia spusele fetei s-au adeverit. Motivul pentru care mai marii Academiei au picat-o este unul halucinant: tânăra nu a scris răspunsurile succint, scriu Știripesurse.ro.

 "Noi toți am fost extrem de încântați de rezultatele acțiunii pe care am întreprins-o în urma unei sesizări. În instituțiile statului se pot întâmpla și minuni. (...) Conducerea MAI a fost sesizată de Popescu Elena, mama Andreei Popescu, cu privire la unele nereguli în corectarea lucrării de la admiterea la Academia de Poliție. Corpul de control a verificat și a constatat ca întemeiată sesizarea și am luat măsurile necesare pentru înmatricularea domnișoarei în anul I. Unele răspunsuri corecte au fost anulate pe motiv că s-a depășit spațiul alocat", a explicat Vela.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...