Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adrian Năstase spune că ar fi votat "da" la referendum

Adrian Năstase spune că ar fi votat "da" la referendum

Fostul premier Adrian Năstase a declarat vineri, la Cluj, că dacă ar fi putut să meargă la referendumul pentru revizuirea Constituţiei care are loc în acest sfârşit de săptămână ar fi votat "Da".

Rl online 0 comentarii

Prezent vineri la Festivalul Internaţional de Carte Transilvania unde a lansat o carte, Adrian Năstase a răspuns întrebărilor jurnaliştilor că există o iniţiativă a 3 milioane de cetăţeni care consideră că trebuie tranşată chestiunea căsătoriei.

"Am o interdicţie de a alege şi de a fi ales, dar în schimb, votul meu prin 'corespondenţă' este foarte clar, în sensul că, dacă aş fi putut să particip, aş fi votat da. Acest moment nu ştiu dacă era cel mai bun pentru acest referendum, dar există o iniţiativă a 3 milioane de concetăţeni care au considerat că trebuie tranşată această chestiune. Dacă s-a pus problema în acest fel, atunci cred că este important să ne exprimăm", a spus Adrian Năstase.

Fostul lider al PSD, Adrian Năstase, în prezent preşedintele Fundaţiei Europene Titulescu, a fost prezent vineri la Cluj-Napoca unde, în cadrul Festivalului Internaţional de Carte Transilvania (FICT), a lansat volumele "Descriptio Bessarabiae. Basarabia în cinci secole de cartografie" şi "Historia Transylvaniae. Transilvania în cinci secole de cartografie". Adrian Năstase a scris cele două volume în colaborare cu Mihai Gribincea, Ovidiu Dumitru şi Ioan-Aurel Pop.

La eveniment au mai participat preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, ambasadorul Republicii Moldova în România, Mihai Gribincea, ministrul Culturii, George Ivaşcu, fostul ministru de Interne, Ioan Rus, fostul vicepremier Vasile Dîncu, fostul ministru al Cercetării, Nicolae Burnete, mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, episcopul Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu.

Comentarii

loading...