Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Adrian Năstase: Timpul trece în defavoarea lui Dragnea, Dăncilă face o treabă foarte bună

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, sâmbătă, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut numeroase compromisuri în privinţa legilor justiţiei și că în acest moment timpul trece în devafoarea lui, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

"În ceea ce priveşte situaţia actuală faţă de Liviu Dragnea, eu cred că în momentul de faţă el este mult mai hotărât. El a oscilat foarte tare, a încercat să facă numeroase compromisuri, şi timpul a trecut în defavoarea lui. (...) Cred că o astfel de lege de graţiere şi amnistie ar fi trebuit dată mai demult. Ultima lege de acest gen a fost dată în 2002 sau 2003 de guvernul pe care l-am condus şi cred că, periodic, în funcţie de schimbarea contextului economic, politic, în funcţie de politica penală a Guvernului, astfel de legi trebuie date. Cred acum că o astfel de lege ar fi nefericită", a precizat Adrian Năstase în cadrul evenimentului organizat cu prilejul Zilei Naționale a Franţei, la Ambasada din Bucureşti.

Adrian Năstase l-a lăudat-o pe Viorica Dăncilă, chiar dacă are ”unele mici probleme de exprimare”.

"Mulţi critică pentru unele mici probleme de exprimare, faptul că nu este atentă la textul pe care îl citeşte, dar eu cred că în condiţiile date, face o treabă foarte bună. Eu cred că mulţi sunt dezamagiţi pentru că nu s-a împiedicat în problemele de guvernare până acum. Sunt unele decizii serioase care au fost luate, unele măsuri potrivite, cred că pensionarii sunt mulţumiţi, reglementarea nouă referitoare la legea off-shore a fost bine apreciată, sunt multe lucruri bune. Dacă aţi fi dorit mai multe autostrăzi trebuia să nu îl votaţi pe Traian Băsescu în 2005", a mai adăugat fostul premier.

Comentarii

loading...