Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: www.marginaliaetc.ro

Foto: www.marginaliaetc.ro

Aflat în vizită la Buzău, ambasadorului Marii Britanii i s-a pus în față steagul Islandei

Ambasadorul în România al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Paul Brummel, ajuns într-o vizită în Municipiul Buzău, a fost primit punându-i-se în față drapelul Islandei.

Mihai Diac 0 comentarii

Ambasadorul în România al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Paul Brummel, a fost primit, la o vizită în Municipiul Buzău, punându-i-se în față drapelul național al Islandei.

Incidentul este relatat în postări difuzate, luni, pe Facebook.

Vizita ambasadorului Regatului Unit la Buzău ar fi avut loc la data de 17 mai 2018 și a făcut parte din seria de acțiuni dedicate Centenarului Marii Uniri. Fotografia în care apar drapelele României și al Islandei îi prezintă, la convorbiri, pe ambasadorul Paul Brummel și pe primarul Municipiului Buzău, Constantin Toma, așezați la aceeași masă.

Comentarii

loading...