Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Agenția de Integritate pune pe internet lista celor care n-au voie să candideze

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a alcătuit pe pagina sa de internet o secţiune dedicată alegerilor locale care se vor desfășura în luna septembrie 2020.

Mihai Diac 0 comentarii

Noua rubrică deschisă pe site-ul ANI are ca scop creşterea nivelului de transparentizare şi de prevenire a incompatibilităţilor şi a conflictelor de interese, a anunțat un comunicat transmis, miercuri, de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

"Agenţia Naţională de Integritate a actualizat lista persoanelor care au interdicţia de a ocupa o funcţie aleasă timp de trei ani conform art. 25, alin. (2) din Legea nr. 176 din 1 septembrie 2010, punând la dispoziţia publicului date şi informaţii cu privire la peste 500 de persoane în cazul cărora s-a stabilit definitiv şi irevocabil faptul că s-au aflat în incompatibilitate sau conflict de interese", precizează comunicatul ANI.

Comentarii

loading...