18 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Agresiunea de marți a Dianei Șoșoacă ar putea duce la modificarea regulamentului Camerei Deputaților

 Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a anunțat că așteaptă sesizări din partea persoanelor agresate de senatorul Șoșoacă.

„Știți ce a pățit chestorul. Aștept sesizări din partea celor agresați, nici nu pot sa-i spun această doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află”, a spus președintele Camerei Deputaților.

Ludovic Orban a mai spus că, în funcție de sesizările care vor fi depuse, ar putea solicita schimbarea regulamentului de organizare a ședintelor în Parlament. Modificările ar putea fi făcute la toamnă, după vacanța parlamentară.

„Modificăm regulamentul dacă este necesar pentru a nu mai permite astfel de compartamente care contravin total bunului simț, civilizației”, a precizat Orban.

Chestorul Senatului Sergiu Vlad de la USR PLUS a acuzat-o pe Diana Șoșoacă, senator independent, că l-a agresat fizic marți, în timpul dezbaterilor de la moțiunea de cenzură inițiată de PSD.

„Am luat sacul din fața domnului prim-ministru și l-am scos din sala de plen. A venit după mine și mi-a zis să-i dau sacul, iar eu i-am spus să și-l ia. M-a prins de față și mi-a zis: „în ce calitate mi-ai luat tu sacul?”. Eu sunt senator și sunt chestor al Senatului. I-am spus că la cât de agresivă este, nu mă mir că este la al treilea divorț. Este destul de violentă, verbal și fizic”, a spus Sergiu Vlad.

Chestorul a mai spus că în altă ședință a Senatului, Diana Șoșoacă l-a agresat verbal.

„De data a fost agresivă și fizic. Mă gândesc la plângere chiar și penală. Nu ai imunitate împotriva agresiunilor fizice. Nu poți să fii agresiv fizic doar pentru că ești femeie”, a dezvăluit parlamentarul USR PLUS.

Ultima oră
Pe aceeași temă