Alba, scandal de proporții în PNL, după achiziționarea unui bolid de 70.000 de euro

Alba, scandal de proporții în PNL, după achiziționarea unui bolid de 70.000 de euro

Primarul PNL de Alba Iulia, Mircea Hava, este unul dintre oamenii cu cea mai mare greutate în PNL, chiar dacă nu are o expunere atât de mare la nivel central. La nivel local, Mircea Hava a devenit un baron în toată regula sau cel puțin așa o arată documentele oficiale ale MAI.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

În anul 2014, Poliția Locală Alba a achiziționat un autoturism Volskwagen Touareg, care a costat aproximativ 70.000 de euro. Presa locală a relatat faptul că acest autovehicul a fost utilizat de către primarul Mircea Hava în interes personal, de multe ori la volanul mașinii fiind văzut fie primarul, fie șoferul Primăriei.

După faptele relatate în presă, deputatul PSD, Ioan Dîrzu, a făcut o solicitare către Ministerul de Interne, pentru a vedea de ce folosește primarul de Alba o mașină a Poliției Locale, în interes personal. (Consultați AICI textul interprelării)

Răspunsul Ministerului de Interne este mai mult decât interesant. În această cauză s-a deschis un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. (Consultați AICI răspunsul Ministerului de Interne)

Pe parte administrativă, dosarul a fost trimis Direcției General Anticorupție din Ministerul de Interne, care a înaintat materialul către Direcția Națională Anticorupție.

Până la ora redactării acestui material, Mircea Hava nu a putut fi contactat.

Comentarii

loading...