Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ALDE insistă pentru redeschiderea teraselor

ALDE insistă pentru redeschiderea teraselor

Partidul ALDE cere din nou să fie redeschise terasele destinate alimentației publice, pentru a revitaliza, în acest mod, sectorul Horeca.

Mihai Diac 0 comentarii

"ALDE a atras atenţia Guvernului Orban încă dinainte de a intra în starea de alertă că sectorul HoReCa, dar, în particular, terasele îşi pot relua activitatea cu respectarea unor reguli de prevenţie. Ei nu şi nu! Au ales să ţină blocat pentru o perioadă nedefinită acest sector. Acum le spun şi specialiştii, că ar fi un lucru bun redeschiderea teraselor cu anumite reguli, pentru că ar fi şi o modalitate prin care oamenii să se protejeze. Măcar în al 12-lea ceas poate iau în seamă şi deblochează aceste activităţi", solciită partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu într-un mesaj postat, sâmbătă, pe pagina de Facebook a ALDE.

Mesajul transmis de ALDE intervine în momentul în care România a ieșit, vineri, din starea de urgență și a intrat, imediat după aceea, în stare de alertă.

Comentarii

loading...