Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ALDE nu va vota moțiunea contra lui Toader

ALDE nu va vota moțiunea contra lui Toader

ALDE nu va vota în favoarea moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei, a anunţat deputatul ALDE Steluţa Cătăniciu, precizând că Tudorel Toader este "unul dintre cei mai buni" miniştri, iar textul moţiunii este un pamflet.

George Dumitrescu 0 comentarii

"Stimaţi iniţiatori ai moţiunii, constat că superficialitatea şi ipocrizia care vă caracterizează strategia se manifestă din nou. Citind textul moţiunii m-am întrebat cine a scris acest pamflet", a afirmat Cătăniciu, la dezbaterea moţiunii simple.

Ea a spus că a înţeles că Dacian Cioloş a ajutat la textul moţiunii.

"Voi nu mai vreţi penali în funcţii publice, foarte bine: lăsaţi instanţele să hotărască asta. Noi nu mai vrem abuzuri şi pentru acest motiv am modificat legile Justiţiei şi am făcut-o cu bună credinţă, motiv pentru care nu mai vrem să luăm lecţii de la mincinoşi şi ipocriţi care îşi denigrează ţara pe unde apucă", a adăugat Cătăniciu.

Deputatul ALDE a anunţat că formaţiunea din care face parte nu va vota moţiunea.

"Stimaţi colegi din coaliţie, astăzi dezbatem o moţiune împotriva unui ministru al coaliţiei PSD şi ALDE, unul dintre cei mai buni, mâine va urma votul. Vă anunţăm că ALDE nu va vota această moţiune şi nu cred că vreun parlamentar al coaliţiei va vota un asemenea text, măcar din simplul motiv că miniştrii noştri nu îi schimbă Opoziţia prin moţiuni, fie şi simple", a adăugat Steluţa Cătăniciu.

Moţiunea simplă intitulată "Tudorel Toader şi PSD - ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie", iniţiată de 91 de deputaţi PNL şi USR, a fost dezbătută marţi în plenul Camerei Deputaţilor. Votul final va fi dat miercuri. 

Comentarii

loading...