Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ALDE nu vrea stare de alertă la nivel național pentru că nu are încredere în Guvernul Orban

ALDE nu vrea stare de alertă la nivel național pentru că nu are încredere în Guvernul Orban

Deputatul Varujan Vosganian (ALDE) a susținut, miercuri, că partidul său nu vrea ca Executivul să primească prea multă putere pe timpul stării de alertă, întrucât nu are încredere în Guvernul Orban.

Mihai Diac 0 comentarii

"Proiectul este făcut în aşa fel încât Guvernul să aibă puteri discreţionare şi practic să repete erorile care s-au făcut până acum. Nu putem da un cec în alb unui guvern în a cărui asumare constituţională nu avem încredere", a susținut deputatul Varujan Vosganian.

Deputatul ALDE a mai spus că, pentru a putea lua o decizie corectă în privința aprobării stării de alertă, "ar fi trebuit să avem o evaluare a numărului cazurilor zilnice pe fiecare judeţ, să avem o evaluare a deceselor care sunt cauzate de Covid sau cu Covid. Ar fi trebuit apoi o evaluare pe plan naţional". 

Comentarii

loading...