Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cioloș și Dîncu   (Foto: Arhivă)

Cioloș și Dîncu (Foto: Arhivă)

Alegerile locale vor fi un dezastru, va fi prezență 50 la sută, estimează Vasile Dîncu (PSD)

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, se teme că alegerile locale planificate la data de 27 septembrie 2020 vor fi "un mare dezastru electoral", din cauza unei prezențe extrem de reduse la vot.

Mihai Diac 0 comentarii

"În 27 septembrie putem avea un mare dezastru electoral, România, nu PSD. În 27 septembrie putem avea o prezenţă foarte scăzută care să fie undeva la jumătatea alegerilor normale şi atunci vor rezulta foarte mulţi reprezentanţi ai tuturor partidelor, cu o legitimitate scăzută în administraţia locală. Am putea să avem cozi infernale, pentru că noi am calculat că, dacă într-o secţie din Bucureşti, să zicem, unde votează în mod normal 1.500 de oameni, dacă s-ar desfăşura conform tuturor indicaţiilor şi sunt respectate toate condiţiile sanitare, atunci din 1.500 ar putea să voteze, în timpul alocat, 500", a explicat, duminică, într-o conferință de presă, Vasile Dîncu.

"Alegerile s-ar putea să ne arate că nu suntem pregătiţi, ca administraţie naţională, ca Guvern, ca societate, nici pentru şcoală, dar nici pentru alegeri", a avertizat Vasile Dîncu.

Numele lui Vasile Dîncu se vehicula, recent, și pentru a fi propus de PSD ca premier, în locul lui Ludovic Orban, dar însuși Dîncu a susținut că nu e interesat de această funcție.

Pe de altă parte, Vasile Dîncu a confirmat că s-a înscris, în anul 2019, în PSD, în organizația din Bistrița Năsăud.

Comentarii

loading...