21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăUpdate/Alexandru Cumpanasu a confirmat candidatura sa la Presedentia Romaniei

Update/Alexandru Cumpanasu a confirmat candidatura sa la Presedentia Romaniei

Alexandru Cumpanasu a anuntat, joi pe Facebook, intentia de a candida la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, facand un apel la oameni pentru strangerea semnaturilor necesare. 

,,Sunt 100% sigur sa candidez daca voi avea cele 200.000 de semnaturi pana pe 22 septembrie. Este o decizie luata si adunam semnaturi. Misiunea este aproape imposibila pentru ca nu am partid in spate, sunt o persoana cu un telefon, pe Facebook. Din punct de vedere al deciziei nu mai am niciun hop, mai am un hop administrativ”

Cumpanasu, anterior a spus ca slogan său de campanie este „Lupt cu Mafia”. „O Romanie fara clanuri si fara mafie e ce imi doresc”, a adăugat unchiul Alexandrei. Acesta a adăugat că va merge la dezbateri cu ceilalți concurenți la prezidențiale.

Întrebat ce le spune celor care susțin că „se urcă pe cadavrul Alexandrei” prin candidatura la prezidențiale, Cumpănașu a zis:

„Singurii în măsură să măsoare dacă ce fac eu acum, dacă această intrare a mea în cursă, afectează memoria Alexandrei, sunt părinții. Tot felul de personaje dubioase nu sunt în măsură să o facă. Am avut înainte o discuție cu părinții. Și mama și tatăl, mi-au spus ‘Sandule, în niciun caz nu se poate vorbi de folosirea copilului nostru pentru o campanie pe care o duci pentru o țară întreagă. Dacă nu erai, nu am fi aflat nici 5% din ce s-a întâmplat cu fata noastră’”. Nu voi i-ați dat naștere Alexandrei, nu voi, ticăloșilor, aveți dreptul să puneți întrebări. Cei care au dreptul sunt doar părinții acestui copil”, a zis Cumpănașu.

 

Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă