Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alina Gorghiu sare în apărarea președintelui dat dispărut

Alina Gorghiu sare în apărarea președintelui dat dispărut

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, susține că președintele Klaus Iohannis nu va participa la dezbaterea prezidențială cu Viorica Dăncilă, și explică de ce.

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Gorghiu întreabă votanții PNL dacă s-ar duce la un eveniment de campanie organizat de PSD și susține că acesta este motivul pentru ca nici Iohannis nu participă la o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

 
Citește și: Dăncilă ia voturi de la USR și PMP. 14,5% din USR-iști l-au votat pe Iohannis. 43% din votanții Pro România l-au respins pe Mircea Diaconu (exit-poll)


”Sunt tare curioasă, dacă vă invită PSD la un eveniment de campanie electorală, vă duceți? E, aveți alte gusturi? Bănuiam.


 
Încă ceva! Ați prefera să vă întâlniți față în față cu Președintele Iohannis sau să îl vedeți la televizor în dezbateri cu Viorica Dăncilă?

Cam asta am dezbătut aseară la sediul PNL, la ședința de campanie și oricât am gândit-o, varianta cea mai bună ni s-a părut cea fără PSD în peisaj. Așa că Președintele va continua strategia de campanie din turul 1 și va pune accentul pe întâlnirile directe cu cetățenii și pe deplasările în cât mai multe județe ale României.

Spre deosebire de Viorica Dăncilă care evită contactul direct cu cetățeanul. Acesta e și motivul pentru care vrea dezbaterea cu atâta ardoare: ca să scape de “supliciul” de a ieși pe stradă.

Chiar nu mai sunt necesare dezbateri între Klaus Iohannnis și Viorica Dăncilă, știe lumea cine este unul și cine este altul. Sunt foarte cunoscuți, au avut funcții de maximă vizibilitate în ultimii ani.

În fine, cam astea sunt noutățile de la PNL. Vă țin la curent.”, scrie Alina Gorghiu.

Comentarii

loading...