Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ana Birchall: România dorește actualizarea și aprofundarea Parteneriatului cu Marea Britanie

Ana Birchall: România dorește actualizarea și aprofundarea Parteneriatului cu Marea Britanie

Vicepremierul Ana Birchall i-a transmis, luni, ambasadorului britanic Andrew Noble că un obiectiv important pentru ţara noastră este actualizarea şi aprofundarea Parteneriatului Strategic cu Marea Britanie, relatează Agerpres.

Rl online 0 comentarii

„Am avut astăzi o întrevedere foarte bună cu E.S. Domnul Andrew Noble, ambasadorul agreat al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România. I-am transmis Excelenţei Sale bun venit în România şi l-am asigurat de întreaga disponibilitate în a continua dialogul strâns cu Marea Britanie, un partener strategic de prim-plan al României”, a spus Ana Birchall, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, într-un comunicat publicat luni pe site-ul său.

Totodată, Ana Birchall a precizat că ţara noastră are ca obiectiv aprofundarea Parteneriatului Strategic cu Marea Britanie.

„Am reiterat, în contextul întrevederii, că un obiectiv important pentru România este actualizarea şi aprofundarea Parteneriatului Strategic cu Marea Britanie”, a menţionat Ana Birchall.

Comentarii

loading...