Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Jurnalul de Brăila

FOTO: Jurnalul de Brăila

Antoneta Ioniţă (PNL): ,,Stânga de caviar nu pleacă de la guvernare''

Stânga de caviar nu pleacă de la guvernare până nu-şi satisface clientela şi bagă de tot ţara în criză, a declarat deputatul PNL Antoneta Ioniţă.

Andreea Andrei 0 comentarii

Ioniță susține că modul în care premierul Viorica Dăncilă se comportă în ultima vreme ne arată clar faptul că PSD are ca obiectiv satisfacerea clientelei de caviar a partidului.

,,Pentru Viorica Dăncilă este mai important să supravieţuiască pe scaunul de premier şi să împartă, fără nici un fel de criterii de performanţă, funcţii înalte în stat şi bine plătite pentru cei care îi ţin spatele.

Îi cer Vioricăi Dăncilă să nu mai tranzacţioneze pentru propria-i supravieţuire politică funcţiile de miniştri. Premierul este obligat de Legea Fundamentală să vină în Parlament pentru a vedea dacă actualul Guvern mai are susţinere parlamentară. Viorica Dăncilă nu are alte soluţii! Nici un prim-ministru al unei ţări membre a Uniunii Europene nu şi-a permis să eludeze Constituţia aşa cum o face Viorica Dăncilă'', se arată într-un comunicat de presă remis Agerpres. 

Totodată, deputatul liberal a subliniat că i-a atras atenția premierului Viorica Dăncilă privind  semnalele îngrijorătoare venite din pieţele financiare internaţionale şi europene. 

,,România trebuie să se pregătească pentru a preîntâmpina o criză economică majoră! Vă solicit să reveniţi în cadrul constituţional pentru a putea trece repede prin această criză politică şi pentru a putea fi învestit un nou Guvern capabil să gestioneze cu responsabilitate economia românească!'', a transmis Antoaneta Ioniță. 

 

Comentarii

loading...