9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăAurelian Bădulescu aruncă bomba: Nicuşor Dan e forţat de Ludovic Orban să...

Aurelian Bădulescu aruncă bomba: Nicuşor Dan e forţat de Ludovic Orban să intre în PNL

 

Prezent într-un studio de televiziune, Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei a declarat că Nicușor Dan nu-și poate prelua mandatul de primar general nu din cauza contestațiilor PSD, ci pentru că Ludovic Orban l-ar forța să se înscrie în PNL.

„Nicușor Dan nu este azi primar nu din cauza lui Firea şi a contestaţiilor noastre, ci din cauza bâlciului din Prefectura Bucureşti. A fost o decizie a Tribunalului Bucureşti care spune că primar e Nicusor Dan şi e validat. Nu conteaza dacă noi facem o plângere împotriva acelei hotărâri pentru că ceea ce decide Tribunalul e executoriu de drept. Înseamnă ca eu pot să contest cât vreau, Nicuşor Dan îşi poate prelua mandatul. Să ia legătura cu Orban care o târâie aşa că nu vrea să se înscrie in PNL”, a spus Aurelian Bădulescu.

Fostul candidat la Primăria sectorului 3, Aurelian Bădulescu, a mai dezvăluit în premieră că USR vrea un alt tip de colaborare cu PSD pentru a sancţiona cel puţin în următoarele luni politica lui Orban.

Deputatul USR-PLUS, Cătălin Drulă a aruncat în aer orice posibilitate de negociere cu PNL pentru un viitor guvern.

Klaus Iohannis a catalogat aceste atacuri drept declaraţii de campanie.  

„Va spun in premiera, am avut discutii cu reprezentanti din USR, mi-au spus foarte clar ca isi doresc cel putin pentru primele luni un alt tip de colaborare cu PSD pentru ca vor sa sanctioneze politica lui Orban”, a mai spus Bădulescu.

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă